Translate

вторник, 12 февруари 2019 г.

В месеца на любовта стартира кампания - Да похапваме здравословно, да бъдем във формa!


Екипът на д-р Касабие и шеф Янев запретнаха ръкави и сътвориха вкусотиите, които ще похапват софиянци и гости на столицата, целящи здравословен начин на живот и перфектна кондиция. Това е и първия им съвместен проект, който представиха в ресторант „КОТО“, където собствениците направиха медиен обяд.
Не е тайна, че д-р Енджи Касабие се грижи за здравословния комфорт на холивудската легенда Силвестър Столоун, Харисън Форд, Мел Гибсън, Робърт Де Ниро, Жан-Клод Вандам, Бритни Спиърс, Джон Траволта, световно известни актриси от Боливуд и др.
Виртуозът в кухнята Георги Янев идва от актуалния в сърцето на Лондон District club, където е глезил звезди като Тимати, Мадона, Лейди Гага, Лоу Дийп Ти, Силвестър Столоун и много други.
По време на събитието Енджи сподели:
-Всяко преяждане и неправилно хранене води до качване на килограмите. Грешка е да не закусва човек, защото след той изяжда огромно количество храна и тежко и горко на стомаха му…Ако приемаме често, над необходимите 250-300 гр. храна, то той постепенно се разширява.
В студените месеци, когато се движим по-малко и по-малко изразходваме енергия, а приемът на по-мазни и висококалорични храни се увеличава, проблемът се задълбочава.
За мен няма забранени храни, всичко е в количеството им. Първата стъпка към отслабването е да кажете "СТОП" на диетите! Не сте ли забелязали,че когато човек реши да спазва диета напр. от утре то той сякаш за да навакса, че
ще е подложен нае ограничения яде неконтролируемо, да като за последно.
С диетите само шокирате организма си и го карате да складира всичко, което хапнете, защото при тази ситуация той е изплашен, че днес е имало малко храна, а утре може изобщо да няма.
Тези, които искат да отслабнат трябва да се хранят по-често и с вкусна храна, защото удоволствието при храненето, на в по-малки т.е. умерени количества дава резултат…
Хапвайте често от всичко, но в малки количества. Естествено тези храни, които не съдържащи целулоза, както захарта, солта и мазнините трябва да бъдат сведени до минимални количества. Все пак човешкия организъм се нуждае и от тях да не забравяме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар