Translate

вторник, 26 февруари 2019 г.

Родна марка вече е на 5 континента с 400 бутика в над 30 държави


Рефан е сред финалистите за Балканските Оскари

Българските производители, които рекламират страната ни в цял свят, ще бъдат отличени от петото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2019. Марката „Рефан България“ стана синоним на козметика без граници със своите над 400 бутика в 30 държави на 5 континента.  
Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на даровете от щедрата природа.
Благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага, компанията даде шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен франчайз бизнес.
Фирма REFAN бе удостоена четири пъти с наградата на Forbes Business Awards, световното отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги” на Global Trade Leaders’ Club, получи и Европейската награда за качество и бизнес престиж - Golden European Award. Сред отличията на компанията е и признанието „Най-добър български франчайзинг в Европа“ - за предлагане на разпознаваеми продукти с перфектно качество, създаване на успешен франчайзинг модел, стимулиращ малкия и средния бизнес, оценен на национално и световно ниво.

Няма коментари:

Публикуване на коментар