Translate

понеделник, 28 януари 2019 г.

LG Electronics назначи нов регионален директор


Хьонг Тае Ким е новия управляващ директор на унгарското дъщерно дружество на компанията, координирайки търговските операции на 10 страни от Централна и Южна Европа (Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Македония, Черна гора, Румъния, Сърбия и Словения). Бившият директор Бумсъп Лий продължава работата си в LG като президент на британското дъщерно дружество.
Хьонг Ким се присъединява към LG през 1992 година. Започвайки на азиатския пазар, той е работил повече от 20 години в Северна Америка. Като продуктов директор на Home Entertainment Company of LG, той е отговорен за пускането на OLED телевизори в САЩ - една от най-големите технологични иновации на компанията. Преди пристигането си в Унгария, той ръководи дейността на LG в Чехия и Словакия като управляващ директор.
Най-важната цел на новия президент е да засили оценката на клиентите на LG като първокласна марка, която предлага висококачествени решения, основавайки се на местните знания и опит.
Новият управляващ директор заема мястото на Бумсъп Лий, който е назначен за президент на британското дъщерно дружество на LG Electronics след успешни години, които е прекарал в Унгария.
Хьонг Тае Ким сподели :
-За мен е голямо удоволствие да продължа работата си в LG като директор в този разнообразен регион. Всеки пазар в Централна и Южна Европа има своя собствена история и култура и ще бъде вълнуващо да се пуснат на пазара най-новите премиум продукти на LG.Като новаторска технологична компания ние се фокусираме върху използването на изкуствен интелект в нашите домакински уреди, мобилни продукти, климатици, както и технологични решения. Вярвам, че чрез непрекъснати иновации ние предлагаме истинска стойност за нашите клиенти в региона и извън него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар