Translate

понеделник, 14 януари 2019 г.

HP откри CES 2019 със зашеметяващи монитори, компютри и иновации в сферата на сигурността


Компанията представи невероятни нови предложения за гъвкави работни пространства, модерен начин на живот и завладяващ гейминг 


На CES 2019 HP представи серия нови продуктови иновации, създадени с мисъл за променящата се среда, в която хората живеят, работят и играят.
Най-новите продукти на HP предоставят нови мощни възможности за потребителите да се свързват, създават и състезават, предлагайки арсенал от Elite иновации като последното поколение на отличените с редица награди Sure View монитори с функция за поверителност на екрана и впечатляващия OMEN X Emperium 65-инчов монитор с вградена SoundBar звукова система.
“Това е вълнуваща ера на иновации в сферата на персоналните компютри, заредена с нови смайващи преживявания за всеки аспект от нашия живот. HP развива категорията към бъдещето с впечатляващи дисплеи, които дават живот на технологиите с ярки детайли и производителност от следващо поколение, гъвкавост и сигурност, които позволяват на хората да се свързват без притеснение от всякъде, по всяко време”, коментира Анн-Софи Хайдберг, генерален мениджър „Персонални системи“ за Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. “Независимо дали ще използват водещите за индустрията функции за сигурност на последните ни Elite иновации, или надхвърлящи очакванията допълнения в OMEN екосистемата, представените линии от НР продукти на CES 2019 преоткриват изцяло възможностите за нашите потребители.”
Технологията, която зарежда модерния начин на живот
HP представи нова линия от Pavilion монитори за почитателите на смесената реалност без значение дали ще създават или гледат. HP Pavilion 27 Quantum Dot е първият в света монитор с технология Quantum Dot1, който предлага над милиард видими цветове. HP Pavilion 27 FHD предлага множество уникални характеристики като вградено B&O аудио и изскачаща камера, а HP Pavilion 32 QHD е динамичен дисплей с QHD резолюция и зашеметяваща видимост от почти всеки ъгъл.
В допълнение към иновациите при мониторите, HP обяви и допълнителни аксесоари. Новият, ултра-тънък HP ENVY USB-C™ Hub, позволява зареждане на преносимо устройство, благодарение на два USB-A порта за зареждане, както и HDMI 2.0 порт с поддръжка на 4K резолюция. Компанията също представи HP 15.6 Odyssey раница, създадена за HP преносими компютри, със стил и налична в два геометрични цветови дизайна.
Създаване на работното място на бъдещето
Начинът, по който хората работят, се променя към все по-отворен тип работна среда и необходимост от свързаност на все повече места извън офиса. Сигурността е с приоритет повече от всякога, за да предпазва устройствата, идентичността и данните.
Като част от променящата се среда, HP представи още по-сигурна концепция за работното място на бъдещето с обявяването на третото поколение на изключително популярния HP Sure View – монитор с интегрирана функция за поверителност5. Последните Elite продукти притежават характеристиката HP Sure View Gen3, която позволява нови модели на работа, докато защитава деликатна информация в движение, на бюрото или в средата извън офиса.
Новите продукти включват HP EliteBook x360 830 G5 – най-яркият в света бизнес хибрид2, който идва с x360 градуса гъвкавост за професионалисти в движение. HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor е първият в света дисплей с интегриран екран за поверителност3, който мигновено създава конфиденциалност в отворени работни пространства. HP EliteOne 800 AiO G5 е първото мултифункционално устройство с интегриран екран за поверителност4, което обединява производителността на настолно устройство в компактен и елегантен дизайн.
Отключва въздействащи гейминг изживявания
Днес гейминг състезателите изискват последните технологични иновации, като 97% от геймърите закупуват устройства, които лесно да надграждат6, а 71% от геймърите, които използват преносими компютри, ги свързват към по-големи монитори7. Разбирането на ключовите изисквания на потребителите е това, което движи OMEN by HP напред в предоставянето на смели и вълнуващи нововъведения за индустрията, които водят гейминга към нови висоти.
OMEN X Emperium 65 Big Format гейминг монитор с NVIDIA G-SYNC® HDR е първият в света широкоформатен гейминг дисплей с вградена SoundBar аудио система8, който пренася гейминг изживяването у дома до нови и вълнуващи места с разтърсващата 144 Hz честота на обновяване на картината9. Мониторът също включва наградената от CES в категория „Иновации“ OMEN X Emperium Soundbar система10. Това 120 ватово чудо на
технологията идва с LOFAR™ нискочестотен спектър, VRT™ технология за редуциране на вибрацията и тристепенна стерео кросоувър система, като комбинацията премахва необходимостта от допълнителен субуфер.
HP също обновява два от най-продаваните си модела OMEN персонални устройства, за да се възползва от най-новата налична технология. Последният OMEN 15 преносим компютър сега е подсилен с NVIDIA® GeForce RTX™ 20 - серия графичен процесор и опционален 802.11ax Wi-Fi11, които съчетани, създават преносим компютър, който да изпъкне през 2019 г. Новата версия на OMEN Obelisk Desktop идва в комбинация с последните спецификации, които да се справят с най-взискателните налични игри. Сега с до 64GB HyperX® памет, както и до NVIDIA® GeForce RTX™2080Ti графика, до 9то поколение Intel® Core™ i9-9900K процесори12, с опция за двоен слот за SSD w/ RAID0, и опция за течно охлаждане, OMEN Obelisk е готов за абсолютно всичко.
Цени и наличност13
* Pavilion 27 Quantum Dot Display се очаква да бъде наличен през март на приблизителна крайна цена от €429.
* HP Pavilion 27 FHD Display е наличен в момента на приблизителна крайна цена от €329.
* HP Pavilion 32 QHD Display се очаква да бъде наличен през февруари на приблизителна крайна цена от €449.
* HP EliteBook x360 830 G5 се очаква да бъде наличен през април. Цената предстои да бъде потвърдена.
* HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor се очаква да бъде наличен през март. Цената предстои да бъде потвърдена.
* HP EliteOne 800 G5 AiO се очаква да бъде наличен през юли. Цената предстои да бъде потвърдена.
* OMEN X Emperium 65 с вградена SoundBar аудио система се очаква да бъде наличен през март на приблизителна крайна цена от €4,799.
* Обновеният OMEN 15 преносим компютър се очаква да бъде наличен през февруари с начална цена от €1,699.
* Обновеният OMEN Obelisk Desktop се очаква да бъде наличен през май с начална цена от €799, като цената варира според конфигурацията.
* HP 15.6 Odyssey раница се очаква да бъде налична през май с начална цена от €59.99.
* HP ENVY USB-C Hub се очаква да бъде наличен през март с начална цена от €99.99.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар