Translate

сряда, 16 януари 2019 г.

За първи път в България БНП Париба Лични Финанси въвежда изцяло дистанционен процес за покупка на изплащане за 20 минути


Иновативният процес за електронно подписване ще доведе до революция в онлайн търговията и ще пести над 3,5 тона хартия на година

През 2018 година българските клиенти на един от лидерите в потребителското кредитиране у нас – БНП Париба Лични Финанси, кандидатстваха за финансирането на покупка на изплащане на повече от 330 000 стоки. Над 55 000 от тези заявления бяха подадени онлайн и хората трябваше да чакат около 5 дни, за да подпишат договор на хартия и стоката да потегли към тях. Тези хора вече могат да пазаруват онлайн на изплащане, да бъдат одобрени, да подпишат договор в рамките на 20 минути и стоката да им бъде изпратена на следващия ден.
Всичко това става възможно благодарение на новия иновативен процес за електронно подписване, който БНП Париба Лични Финанси стартира за първи път в България. Той предоставя възможност за одобрение в рамките на 20 минути и за незабавно онлайн подписване на договора в изключително сигурната онлайн среда на компанията, което гарантира сигурност на личните данни на клиентите.
Така, един от лидерите в сектора на потребителското кредитиране у нас, който има над 1,5 милиона клиенти, прави революционна промяна в онлайн пазаруването на изплащане и го прави толкова бързо и удобно, колкото е и стандартната онлайн покупка. Очаква се, че новият процес ще доведе до още по-голямо увеличение на двуцифрения годишен ръст на хората, които пазаруват стоки през интернет.
Последната иновация на БНП Париба Лични Финанси ще има и положително отражение върху околната среда. Според прогнозите на компанията, с отпадането на необходимостта от подписване на хартиен договор, през първата година ще бъдат спестени над 520 000 листа хартия, или над 3,5 тона. Това се равнява на повече от 60 спасени дървета, които пречистват 1,5 тона въглероден диоксид годишно и това е само началото. С нарастването на популярността на процеса, екологичният ефект ще расте прогресивно. Освен това, въглеродният отпечатък на компанията ще бъде редуциран и от по-малкото използване на куриерски компании, които до сега доставяха хартиените договори до клиентите и обратно до компанията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар