Translate

сряда, 19 декември 2018 г.

Едно от най-чаканите събития на годината – Solar Christmas ще се проведе в НДК


Емблематичното парти с електронна музика цели да привлече младата аудитория в Двореца

В навечерието на коледните празници НДК отваря врати за изключително изживяване, предназначено за младата аудитория. Едно от най-чаканите събития на годината – електронното SOLAR Christmas парти ще залее със светлини и звуци НДК в нощта на 22 срещу 23 декември.
Привличането на SOLAR Christmas в Мраморното фоайе на НДК е част от новата продуцентска политика на мениджмънта на Двореца да представя събития от нов тип, предназначени за младата аудитория.
„Вярвам, че заедно с организаторите ще изненадаме приятно феновете. Ще направим всичко възможно да създадем максимално добри условия за техническото и логистично обезпечаване на събитието, което крие сериозни предизвикателства. Надяваме се така НДК да се отвори още повече към младите хора и това да бъде част от културния диалог с тях”, казва председателят на Съвета на директорите на НДК Борислав Велков.
SOLAR Christmas  ще се проведе на специално изградена платформа, докато в същото време през деня в Двореца се провежда традиционният Хендмейд фест.
През годините на сцената на емблематичното събитие на YALTA CLUB са били имена като Maceo Plex, Armin Van Buuren, Mark Knight, Victor Calderone и много други легенди на електронната сцена.
Тази година предложението е за едно по-лично изживяване с бутиково шоу на нестандартна локация, която ще се превърне в сцена с 360-градусов дансинг, а компания на феновете ще прави Fedde Le Grand.

Няма коментари:

Публикуване на коментар