Translate

понеделник, 17 декември 2018 г.

Lidl и Кристина Агилера със съвместна линия продукти за коса #XTINABACKSTAGE


През декемврийските празници всяка дама ще може да има зашеметяваща прическа, вдъхновена от музикалната звезда

От 20 декември Lidl и Кристина Агилера ще зарадват всички ценители на стилните визии със съвместната линия продукти за коса #XTINABACKSTAGE. През декемврийските празници всяка дама ще може да има зашеметяваща прическа, вдъхновена от музикалната звезда.
Сешоар с йонизираща функция, преса за изправяне, мултифункционална маша, ретро-преса с керамично покритие и още много други ще помогнат на дамите да пресъздадат желаните от тях прически и да се приближат до екстравагантните визии на певицата. Чрез съвместното сътрудничество на Lidl и Кристина Агилера - #XTINABACKSTAGE, музикалната звезда повдига завесата и издава тайните на перфектната прическа.
Без значение дали става дума за среща на работа или в университета, за специална коледна вечеря, продуктите от серията Christina Backstage са тук, за да допринесат за сияещата визия и празнично настроение на всяка дама.
Специалната серия продукти за коса Christina Backstage by Christina Aguilera ще бъде налична във всички магазини на Лидл България в страната, предлагайки традиционното за Lidl оптимално съотношение качество – цена. Eдновременно с идването си у нас, тя дебютира и в останалите общо 30 държави и над 10 хил. магазина на Lidl в цяла Европа и САЩ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар