Translate

понеделник, 10 декември 2018 г.

HP обяви нови консултантски услуги и решения при печата


Сигурност и корпоративна експертиза ще помагат на компаниите да бъдат гъвкави и да реализират ръст

HP Inc. представи набор от нови услуги и решения, които ще бъдат в помощ на бизнеса да стане по-гъвкав и да се развива. Технологията за сигурност и корпоративна експертиза включва мощна нова версия на HP FutureSmart за корпоративен клас HP принтери и мултифункционални устройства, както и възможности за анализ и интеграция едновременно на McAfee SIEM и Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) – налична за първи път при печатни устройства.
„Предоставянето на възможността потребителите да имат пълен контрол над работната среда е ключово в нашата стратегия“, каза Асен Георгиев, изпълнителен директор на HP Inc. за България. „Услугите, които представихме, са стъпка напред към осигуряване на безупречни решения и водеща за индустрията сигурност.“
Запазвайки темпа при офис печата, HP представи следните услуги и решения:
* HP FutureSmart 4: Това е нова версия на фърмуер за корпоративен клас НР принтери и многофункционални устройства, които осигуряват продуктивност с по-изчистен и по-интуитивен интерфейс за потребителите. Последните актуализации включват нови възможности, включително приложението Serverless Job Accounting, което позволява на принтерите да записват аналитични данни без да се изисква определен сървър и дава възможност определени настройки за печат да бъдат пренесени на нови принтери чрез USB и по този начин настройването на ново устройство да бъде значително ускорено.
HP FutureSmart 4 ще се доставя с нови устройства на HP, включително HP PageWide Color 755dn, PageWide Color MFP 774dn и dns и PageWide Color с MFP 779dn и dns. Потребителите, които притежават HP устройства с HP FutureSmart от 2012 г. и по-нови, ще могат да инсталират новата 4-та версия на HP FutureSmart1.
* Microsoft SCCM интеграция: Затвърждавайки водеща позиция на арсенала си за сигурност, HP е първият производител, който предлага интеграция с Microsoft SCCM. Тази нова функция дава възможност на ИТ-мениджърите да използват един инструмент, за да конфигурират сигурността на принтера в съответствие с всички останали SCCM-свързани устройства в мрежата.
* McAfee SIEM интеграция: За да разшири мониторинга на заплахи за сигурността, HP постигна и сертифицирана интеграция със SIEM инструмента McAfee Enterprise Security Manager. McAfee SIEM осигурява инструмент, който приоритизира, изследва и реагира на потенциални злонамерени атаки срещу НР принтери.
* Аналитично обслужване: Надграждайки напредъка на HP Labs в областта на визуализацията и анализа, този нов компонент на услугите HP Business Intelligence предоставя на потребителите
поглед в дълбочина върху основните фактори, които влияят на техния печат. Чрез тази услуга, консултантите на HP ще могат да помогнат на потребителите бързо да определят стратегията си, с която да ускорят дигитализацията, да повишат ефективността и да намалят рисковете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар