Translate

неделя, 23 декември 2018 г.

Семейство Джаферович показаха кулинарни умения пред шеф Манчев и шеф Шишков


Пред двамата шеф-готвачи Евгения и Ваня приготвиха едно от одобрените от Зимата ястия

Семейство Джаферович с увереност демонстрираха майсторски техники пред шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков и заедно приготвиха една от 24-те авторски рецепти на двамата шеф-готвачи с продукти от специалната зимна селекция Lidl.
Под зоркия поглед на Зимата Евгения и Ваня приготвиха вкусно патешко филе с круши и коняк. В кулинарния процес се включиха дори и най-малките членове на семейство Джаферович, помагайки на своите родители с подправянето на ястието и наглеждането му.
Патешко филе с круши и коняк е само едно от изкушаващите предложения на двамата шеф-готвачи, приготвени с продукти от зимната селекция в постоянния асортимент на Lidl България. Сред тях има идеи както за празничната коледна трапеза, така и за обикновените зимни вечери, с които моментите около трапезата да се превърнат в незабравими. Кулинарните рецепти включват вкусни идеи с дивечови кюфтенца и суджук, свински ребра и гърди, цяла патица и др. А за любителите на домашно приготвените колбаси, има специална селекция от суджуци и месни пръчици, които могат да бъдат изсушени или приготвени на скара.
Всички кулинарни предложения на шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков, могат да бъдат открити на www.lidl.bg, в секция „Рецепти, одобрени от Зимата”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар