Translate

сряда, 19 декември 2018 г.

Световната шампионка Дейзи Ланг с поредно отличие в Холивуд


Наградата за принос в спорта е от Световния младежки филмов фестивал

Поредно световно признание за заслуги към спорта получи трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг (Деси Кирова) миналата вечер във Фонда Театър Холивуд. Редом с нея бе и световната шампионка по карате и екшън-актриса Синтия Ротрок.
"Благодаря на Интернационалния Младежки Филм Фестивал за признанието за приноса ми в спорта и във филмовата индустрия! Дадох интервю, в което казвам, че най-хубавото от моята спортна кариера е, че даваш пример за подражание на младото подрастващо поколение - да следват целите в живота си и да трудят всеотдайно, за да ги постигнат с много дисциплина, постоянство и вяра в себе си!", развълнувано сподели от Холивуд за агенция ВИП Комюникейшън Дейзи Ланг. 
През май т.г. трикратната световна шампионка по бокс бе отличена и от Световния музей на славата по бойни изкуства в Мюнхен със специален
Приз като пионер на женския бокс в Европа. Почетната награда бе за принос в развитието на спорта по света, а на сцената с българката застанаха отново световната шампионка по карате и екшън-актриса Синтия Ротрок, както и световният шампион по кик бокс Дон Уилсън Дракона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар