Translate

неделя, 23 декември 2018 г.

Над 200 души гледаха зрелищната предпремиера на RIDE HARD


Премиерата на клипа в Youtube бе в 10:00 часа в неделя


Студът и лошото време не попречиха на любителите на високите скорости да дойдат в „Електроцентралата“ на НДК, за да видят първи пилотния клип от поредицата RIDE HARD. В зрелищното видео един от най-обещаващите рали пилоти у нас Григор Григоров сяда зад волана на легендарния Ford Mustang и показва завидни шофьорски умения.
Повече от 200 човека имаха възможността първи да видят този уникален за България филмов проект. Сред тях бяха журналисти, приятели и партньорите по проекта.
Видеото е заснето в Корабостроителницата в Бургас – място, на което за първи път се снима подобен клип. „Беше предизвикателство за мен и за пилотите, беше изключително опасно, но имаше много интересни моменти – някои от тях са в клипа“, сподели Григор Григоров и скромно допълни: „В крайна сметка се получи много добре, благодарение на общите усилия на целия екип и на всички, които повярваха в нас”, каза още рали пилотът.
“Приятно изненадана съм от качеството на продукцията и пожелавам успех на начинанието”,
каза Нели Беширова от името на ЕNEKOD, чийто състезател е Григоров.
Един от основните въпроси, който търсеше своя отговор по време на предпремиерата, беше кога зрителите да очакват второ видео. „Този проект ще се развива през годината, с различни марки автомобили и с подкрепата на много хора и фирми. Клиповете ще стават все по-интересни. Ще сменяме автомобилите, ще сменяме локациите… Предстоят много изненади“, беше категоричен Григор.
“Използвали сме най-съвременната и скъпа техника, за да създадем уникален продукт, който да бъде на световно ниво”, коментира режисьорът Миньо Костадинов и обеща следващите серии да са още по-вълнуващи.
Атракция на вечерта беше състезателния автомобил на Григоров, който беше паркиран в Електроцентралата на НДК, редом до Mustang-а от клипа.
Официалната премиера на видеото в Youtube бе тази неделя (23 декември) в 10:00 часа в Youtube канала на RIDE HARD.

Няма коментари:

Публикуване на коментар