Translate

неделя, 9 декември 2018 г.

14-то издание на търговско изложение „Доверете се на българското”


Ще се проведе от 10 до 23 декември, 2018 г. в изложбената зала на ЦУМ. Участие в изложението ще вземат над 60 фирми – производители и търговци, които предлагат различни български продукти в следните области: храни, козметични продукти, облекло, трикотаж, обувки, чанти, детски артикули, сувенири, бижута, стоки за бита и други.
70 % от участниците са малки фирми.
По браншове фирмите са разпределени по следния начин:
- козметика – 15 %;
- храни и напитки – 15 %;
- сувенири и бижута – 10%
- конфекция, трикотажни и кожени изделия – 60 %;
Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци, като дава възможност за представяне на фирмата, презентация на продуктите и директна среща на бизнеса с потребителя.
Само по време на изложението ще може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия само по изложения. Потребителите ще могат да се сдобият с  разнообразни български стоки.
Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за есенния и зимния сезон на атрактивни цени. Ръчно плетени дрехи със сценарии и шалове с български орнаменти ще представи фирма от Варна. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа. На изложението ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари.
Посетители ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Любимата на всички посетители козметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa ще предложат нови продукти по време на изложението. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар