Translate

неделя, 4 ноември 2018 г.

Водещите на „Бон Апети“ с кулинарна демонстрация на Mish Mash Sweet Fest


Лора и Стоян ще зарадват зрителите на 24KITCHEN и с нови есенни епизоди
на популярната продукция

Любимият телевизионен тандем на „Бон Апети“ обедини отново усилия, за да зарадва почитателите си с кулинарна демонстрация на живо. Първата публична изява на водещите Лора и Стоян, преди премиерата на новите епизоди на предаването в ефира на 24KITCHEN, се състоя по време на Mish Mash Sweet Fest.
Есенните аромати и прекрасният дух на фестивала обединиха хората около изкусителна храна,  вдъхновяващи лица и креативни рецепти.
Десертът, който Лора и Стоян приготвиха, беше фокусиран върху типичния есенен продукт – тиквата, следвайки духа на предаването. Красиво поднесените десертни хапки отново доказаха, че най-вкусната храна е тази приготвена с любов.
Новите епизоди на популярната българска продукция ще запазят зададената по време на кулинарната презентация линия – лесни за приготвяне ястия със сезонни продукти.
От 19.11., всеки ден в 11:30 часа, нова доза вдъхновения от кухнята ще радват зрителите на „Бон Апети“ в ефира на 24KITCHEN. Кулинарните професионалисти Лора Найденова и Стоян Сейменски ще продължат да споделят разнообразни вкусове и рецепти с любителите на домашно приготвената храна.
Те ще запознаят зрителите с някои от любимите си сезонни ястия, които биха сготвили у дома, за най-близките си хора. Ще споделят искрената си наслада от храната чрез страхотна смесица на вкусове и аромати в апетитни есенни рецепти.
Лора и Стоян стават телевизионен екип още през 2011 година. Имат зад гърба си над 1800 заснети епизода, а заедно са показали на българските зрители повече от 5000 вдъхновяващи рецепти и вълнуващи вкусови комбинации.
За нас, като професионалисти, е голяма чест „Бон Апети“ да се излъчва по  специализиран кулинарен канал, чиито лица са едни от най-популярните световни готвачи“ – казва Стоян Сейменски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар