Translate

петък, 16 ноември 2018 г.

Lenovo: Разнообразието и приобщаването в технологиите свързва всички нас


В първия си D&I Report (Доклад за разнообразието и приобщаването) компанията споделя - подход, програми и резултати. И което е най-важно, показва хората –работещи по създаването на следващото поколение от технологии, които трябва да отговорят на призива за по-голямо разнообразие и повече включеност, докато светът става все по-глобализиран и все по-разнообразен.
От доклада става ясно, че технологичната компания е представена в над 60 държави; работи с най-различни доставчици; а на техните продукти разчитат клиенти в над 160 държави.
Става ясно още, че 48% от участниците в Програмата за развитие на лидерство сред жените, са получили повишение и с 2,9% се е увеличил броят на високопоставените служители от африканско-американски и испански произход през първата година в Програмата за развитие на лидерство Mosaic.
Освен това 35% от служителите им са жени, от които 18,2% са високопоставени служители. С 57% е увеличението в броя на стажовете на годишна база.  50 000 устройства са осигурени на гимназиални студенти в неравностойно положение, чрез Lenovo Foundation. А 5,3 милиона долара е сумата дарена на общности по целия свят само за една година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар