Translate

неделя, 4 ноември 2018 г.

HP поставя нови граници за дигиталното творчество



HP Inc. представи следващото поколение технологични решения за най-креативните професионалисти по света. Компанията добавя силата на своето Z by HP портфолио с високопроизводителни работни станции към характерните за компанията водещи възможности за индустриален печат, които заедно да направят възможна реализация на идеите на творците.
„Днес творческите личности се нуждаят от специализирани инструменти и решения, които да им помогнат да развиват творчеството си, като подобряват производителността и създават съдържание, където и когато вдъхновението ги обземе. Вслушваме се в нуждите на творците и инвестираме в иновации, които правят по-лесна възможността да развихрят творческата си страна. Благодарение на най-мощния хардуер, богат на характеристики софтуер и услуги като иновативни програми за творци, HP преоткрива начина, по който светът твори“, коментира Асен Георгиев, изпълнителен директор на HP Inc. в България.
Новото Z by HP портфолио, включва преносимите ZBook настолни станции като мощните HP Z2 Mini или HP Z8, както и награждаваните HP DreamColor дисплеи. Тези продукти доставят мощна производителност, гъвкавост и сигурност, от която днешните творчески професионалисти се нуждаят, за да предложат най-доброто от себе си. HP ZBook Studio, HP ZBook Studio x360, HP ZBook 15 и HP ZBook 17 са подобрени с по-висока мощност на процесора, иновативни свойства за сигурност и ярки дисплеи. Производителността е усъвършенствана с 6-ядрени Intel® Core™ i9 процесори, които ще позволят на креативните личности да се справя с тежките работни процеси като видео обработката и 3D реднване. Подобряването на паметта до 32 GB (с възможност за допълнително разширяване до 128 GB в зависимост от модела) позволява на потребителите да работят по-бързо с големи количества данни. Новата характеристика за сигурността RAID 1 дава на потребителите възможност за създаване на имидж на хард диска, предоставяйки им спокойствието, че винаги разполагат с бекъп копия на своите ценни данни. Двата модела HP ZBook Studio и Studio x360 предлагат също така и подобрена графична производителност за безупречното рендване и обработка, благодарение на NVIDIA® Quadro® графична карта.
С HP ZBook Studio x360 – най-мощният хибрид в света, с който потребителите могат да пресъздадат творческия процес с комфорта на преносим компютър и удобствата на таблет. Характеристиките на HP ZBook Studio x360 включват нов опционален тъчскрийн без отблясъци, който позволява на потребителите да работят на открито или на места с ярко осветление, благодарение на подобрения с последно поколение Corning® Gorilla® Glass. Внушителният HP DreamColor без отблясъци поддържа 100% Adobe RGB и 600 нита яркост. Той е 20% по-ярък от този на Apple MacBook Pro 15-инчов Retina дисплей и 50% по-ярък от Dell XPS UltraSharp 4К дисплей.
„С предоставянето на нови HP възможности за Adobe обществото, творците сега могат да избират от нови продукти, които да отговарят на техните дигитални работни процеси. Комбинацията от Adobe Creative Cloud® и Z by HP хардуер, както и HP печатни решения, ще помогне на нашата общност да постави нови граници на своето творчество“, коментира Браян Ламкин, изпълнителен вицепрезидент и генерален мениджър „Дигитални медии“, Adobe.
За да освободи творческия потенциал и да направи безкрайни възможностите за потребителите, HP обявява глобален достъп до HP SmartStream Designer for Designers (D4D), добавка към Adobe Illustrator® CC. HP SmartStream D4D e подходящ за „светли“ дизайн решения, които дават възможност на дизайнерите да персонализират всеки проект чрез употребата на текст, цветове, и изображения, които позволяват повече контрол върху творческия процес. В допълнение, характеристиката HP SmartStream Mosaic в софтуера на D4D позволява на дизайнерите да създават файлове, които могат да бъдат обработвани безгранично чрез използването на алгоритми за създаване на безкрайност от уникални резултати в реално време. HP SmartStream D4D сега е наличен за безплатно сваляне като приложение-добавка, както за Mac, така и за PC, на Adobe Exchange.
Цени и наличност
  • HP ZBook Studio x360 се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,349.
  • HP ZBook Studio се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,199.
  • HP ZBook 17 се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,299.
  • HP ZBook 15 се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,249.
  • HP ZBook 15v се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €849.

Няма коментари:

Публикуване на коментар