Translate

сряда, 14 ноември 2018 г.

Нов празничен вкус - Coca-Cola канела без захар


Кока-Кола в България лансира специална лимитирана серия Coca-Cola Канела без захар. Това е поредната иновация, която компанията предлага в отговор на нарастващото търсене на напитки с по-малко или изцяло без захар. В 500ml от новия празничен Coca-Cola вкус има само 1 калория.
Канелата е предпочитан зимен вкус и аромат, който създава уют и специална атмосфера. Екзотичната подправка придава допълнително очарование към добре познатия вкус на Coca-Cola, превръщайки я в идеална напитка за предстоящите празници.
„Навсякъде по света потребителите ни се променят. Те ни вдъхновяват да търсим нови, по-изтънчени вкусове на нашите напитки, с по-малко или без никакви калории, за да отговорим на стремежа им за по-балансирано хранене и здравословен начин на живот. Това е част от глобалната стратегия на компанията Кока-Кола за разширяване на портфолиото с нискокалорични напитки. Coca-Cola Канела без захар е без калории и в същото време е изпълнена с празнично настроение“, коментира Светлана Димитрова, старши бранд мениджър „Газирани напитки” в Кока-Кола България.
Празничните бутилки на всички Coca-Cola вкусове от 1,25L и 2L в България са с етикети с цветни кодове за хранителната стойност. Компанията Кока-Кола въвежда пробно цветово кодиране на хранителната информация в още 20 страни от Европейския съюз. Целта е тази информация да бъде точна, лесна за разбиране и с добра видимост върху етикетите, за да помага на потребителите да правят информиран избор. Цветната схема заменя познатата досега черно-бяла графика върху опаковките.
Coca-Cola Канела без захар е на пазара в цялата страна в напълно рециклируеми РЕТ бутилки от 0,500L за индивидуална консумация и в семейни опаковки от 21. 5L и 2L.

Няма коментари:

Публикуване на коментар