Translate

вторник, 27 ноември 2018 г.

Известни личности уважиха д-р Радина Денкова и д-р Ильо Стоянов


Лекари, хирурзи и топ дерматолози от България и чужбина уважиха откриването на новата им клиника. Повече от 300 - приятели, колеги и знаменитости се стекоха на столичния бул. "Симеоновско шосе" 62, където е новият адрес на топ-дерматолога и пластичния хирург на звездите.
Събитието бе повод за първата светска изява на Ромина Тасевска „Мис България 2010“, която живее в Банкок и за кратко бе в България. Красивият модел на Визаж се появи в компанията на Кристина Несторова и „Мис България 2012” – Габриела Василева. Малко след тях пристигна и шефката на най-реномираната агенция за топ-модели, Евгения Калканджиева.
Маги Сидерова, Деси Бакърджиева, Джуджи, Теди Кацарова, Богдан Томов, придружен от съпругата си, Жени и Ваня Джаферович, Елвира Георгиева в компанията на съпруга си д-р Николай Георгиев, Светослав Иванов, водещ на 120 минути по БТВ и съпругата му Вяра Деянова, издателят Емил Стоянов и съпругата му – топ-журналистът Маргарита Ралчева, проф. Д-р Любомир Стойков, арх. Таня Дикова и мн. др. поднесоха искрените си благопожелания за 12-я рожден ден на клиниката и разгледаха дерматологията и хирургията с площ надхвърляща 1000 кв.м. Тук са разположени 8 дерматологични кабинета, включително дерматохирургия и 1 операционен блок, в който ще се извършват миниинвазивни процедури за моделиране на лице и тяло. В сектор „Хирургия са обособени 2 операционни блока и собствен стационар.
Клиниката работи от средата на лятото, но официалното откриване се случи месеци по-късно, заради натоварения график на д-р Денкова и д-р Стоянов.
Д-р Денкова, която е единственият български сертифициран тренер за неоперативно моделиране на лице и обучава лекари от цяла Европа, сподели:
-В DR-DENKOVA DERMATOLOGY най-сетне разполагаме с достатъчно пространство, за да развием дерматохирургията и миниинвазивните естетични процедури за лице и тяло, за които сме пионери в България и за които предвиждам огромно бъдеще.
От думите и стана ясно, че ДНК изследване на кожата е сред иновативните тестове - част от услугите за лечение и превенция на дерматологични заболявания, които клиниката предлага ексклузивно в колаборация с лаборатория за генетични изследвания.
Историята на успеха си брат и сестра разкриха пред гости, партньори, приятели и пациенти, представяйки официално новия дом на D-R DENKOVA DERMATOLOGY и Aesthe Clinic. Самата Денкова признава, че точно преди 12 години е започнала сама, без сестра и без екип. Днес, тя с гордост и щастие изживява сбъдната си мечта. „Новият дом” на нейното и д-р Стоянов изкуство отвори врати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар