сряда, 10 октомври 2018 г.

Искате да работите в слънчева Атина и владеете езици? Teleperformance Greece имат привлекателно предложение за Вас!


Компанията ще Ви очаква на 11 октомври в хотел Маринела по време на „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“, за да Ви разкаже повече за себе си и свободните си позиции

Ако желаете да изживеете своята средиземноморска приказка и да разберете повече за богатата история и начин на живот на Атина, при това – работейки за установена компания с близо 30 години опит на пазара, не се колебайте да кандидатствате в Teleperformance Greece и да намерите място, което лесно да наречете свой дом!
Teleperformance Greece е част от Teleperformance Group. Гръцкият филиал на компанията обслужва повече от 50 международни бранда в различни индустрии и има над 7000 служители от 91 различни националности и 36 езика.
Teleperformance Greece търси консултанти, владеещи няколко езика, които да обслужват съществуващи клиенти по телефон, чат и имейл, на български, френски, немски, холандски, някой от скандинавските езици, италиански, испански и много други езици. Работата включва ефективна комуникация с клиентите с цел проучване и разрешаване на проблеми.
Кандидатите трябва да притежават следните умения: перфектно владеене на един от 36-те езика, с които оперира компанията, много добро владеене на английски език, добри меки умения, адаптивност в динамична среда.
Компанията предлага отлично заплащане, две допълнителни месечни заплати годишно, допълнително заплащане за работа в извънработно време, неделя и официални празници, подкрепа при преместване от друга държава, отстъпки, безплатни езикови курсове и много други.
Teleperformance Greece е бронзов спонсор на „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ в гр. София. Представители на компанията ще присъстват по време на събитието на 11 октомври 2018 г. в хотел Маринела от 10:00ч. до 18:00ч. и ще разговарят с всички заинтересовани кандидати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар