Translate

събота, 13 октомври 2018 г.

София стана световна столица на Habanos с ексклузивна премиера на пура


„Калиман Карибе“ представи пред целия свят San Cristobal de la Habana Prado
           
В елитната обстановка на Резиденция Бояна се проведе международният дебют на една от най-новите пури под бранда Habanos, носителка на името на емблематичния булевард в Хавана – Прадо. Горд домакин на представянето на San Cristobal de la Habana Prado бе „Калиман Карибе“ в качеството си на ексклузивен дистрибутор на елитните кубински пури. За първи път България е удостоена с честта да бъде световна сцена на глобално представяне на лансиращ се продукт.
Родриго Гонзалес, директор стратегически маркетинг от Habanos, и Оля Дочева, управител на компанията в България, презентираха новата ювелирна пура пред повече от 500 гости. Сред присъстващите на събитието бяха представители от различни части на света: любители на „кубинското злато“, партньори и дистрибутори от Испания, Куба, Швейцария, Италия, САЩ, Китай, Франция, Венецуела, Кипър, Армения, Албания, Румъния, Македония, Хърватска, Словения, Косово  и други.
Резиденция Бояна наподобяваше вида и емоцията на булеварда в Хавана, откъдето е взаимствано и името на пурата. Ретро коли в кубински стил извозваха желаещите до входа. За настроението на всички присъстващи се погрижиха група Дел Падре с изпълнения на Buena Vista Social Club и други музикални класики от Куба. Миро беше специалният гост певец, който повдигна градуса на настроението с най-добрите си песни. Танцовата анимация в стил бачата и латино ритми бяха кулминацията на вечерта. Гостите се насладиха на подбрани напитки и гурме кетъринг, както и имаха възможността да опитат новата пура първи преди тя да бъде
пусната на международните пазари.
Представянето на San Cristobal de la Habana Prado съвпада и с две важни дати. През 2019 г. Хавана отбелязва 500 години от създаването си като столица, а брандът San Cristobal маркира 20 години.
По-рано през тази година в периода 20 август – 3 септември „Калиман Карибе“ с подкрепата на Столична Община, Кубински културен фонд и посолството на Куба в България постави изложба на Моста на влюбените до НДК. „Атмосфера от София и Хавана“ е посветена на двете годишнини и в 60 фотоса показва интригуващи паралели от различни аспекти на двете неостаряващи столици в културен, архитектурен и социален план.

Няма коментари:

Публикуване на коментар