Translate

сряда, 31 октомври 2018 г.

За първи път у нас храна за кучета - с двойна текстура


Тази есен на българския пазар бе лансирана първата храна за кучета с двойна текстура. PURINA® PRO PLAN® Duo Délice комбинира хрупкави гранули и апетитни фини парченца, осигуряващи точния хранителен баланс, който да поддържа здравето и доброто физическо състояние на кучето.
Иновативната храна е специално създадена от ветеринарните лекари и експерти на PURINA®, за да удовлетвори и отговори на хранителните нужди и потребности на четириногите ни приятели.
Duo Delice доставя на любимците всички необходими хранителни вещества, а съдържащите се в храната фибри и протеини помагат за поддържането на здрава храносмилателна система. Освен това двойната текстура действа благоприятно на денталното здраве на кучетата, тъй като уникалната комбинация от хрупкави гранули и фино нарязани парченца насърчава кучетата да дъвчат. Механичното движение на хрупкавите гранули извършва функцията на паста за
зъби, като по този начин помага за намаляване на натрупването на зъбен камък. Внимателно подбраните съставки и патентованият производствен процес на приготвяне осигуряват лесна смилаемост на храната и по този начин кучетата получават храненето, от което имат нужда с минимални загуби.
PRO PLAN® Duo Délice е подходяща за кучета в зряла възраст и се предлага в два варианта – за кучета от дребни породи и за такива от средни и едри. Четириногите приятели могат да се насладят на вкуса на апетитно говеждо или пилешко месо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар