Translate

вторник, 23 октомври 2018 г.

Култури от цял свят завладяха гостите на Вечерта на Нациите


Вторият тур от конкурса Lady Universe 2018 бе посветен на традиционните носии на претендентките от цял свят В атрактивната атмосфера на ресторант Bulgar Hotel Marinela 23-те красавици, участнички в конкурса Lady Universe 2018, дефилираха в народни носии, традиционни за страните си. Изключително пъстро и екзотично шоу, под звуците на етно ритми, зарадва гостите. A домакините се бяха погрижили за изкусителни кулинарни шедьоври, шампанско и уютна атмосфера. Традиционно японско кимоно, бляскави пера от Ямайка, изключителни шевици от Балканите, екстравагантен костюм от САЩ, богато украсена с ръчни елементи бе носията на представителката на Кореа бяха само част от атрактивните костюми на претендентките за короната. В духа на партито, лицензиантът на конкурса Цвети Разложка и организаторите бяха поканили ансамбъл ЧИНАРИ, които откриха вечерта с традиционно българска програма.
Водеща на Вечерта на Нациите бе репортерът на Папараци Елизабет Методиева, а гост изпълнителят, който се погрижи партито да не спира бе Владислав
Славов. Сред гостите, които присъстваха на втория тур от конкурса Lady Universe 2018 бяха нюйоркският модел и моден блогър Мила Бог, която ще бъде и в журито на конкурса, бизнес дамата и меценат Гергана Ташкова, тв водещата и модел Гери Дончева, Меги Савова, организаторът на "Мис Силикон" и телевизионен водещ Мариана Маринова, певицата и стилист Ива Атанасова - Ivy, Мария Бонева - собственик на Code Fashion TV, националните директори на страните участници в конкурса и др. Вечерта завърши с традиционно българско хоро, в което всички момичета се включиха. В клуб MEGAMI се проведе финалът на конкурса. Новата Lady Universe 2018 е - Alisa Miskovska, Baltic States.
Бляскавата гала вечер стартира с атрактивно акробатично шоу на балет Megami, което зареди гостите с настроение, а представянето на участничките нажежи страстите до максимален предел. Красиви момичета от цял свят, с чаровни усмивки, изваяни фигури и много сексапил се качиха на сцената на клуба. След дефилето с национални костюми и горещото ревю с банските на SugarFree, сцената се превърна в haute couture catwalk с последната зашеметяваща колекция на дизайнера Христо Чучев. Перфекното допълнение към изящните рокли бяха бижутата на Goto Jewellery and Diamonds. Почти няма участничка, която да си тръгна без награда. За подаръците на красавиците се бяха погрижили партньорите от българския спортен бранд Flair, банските на SugarFree, премиум козметика от Refan, бижута от Mockberg, тюрбани от HeadKnot, шалове от Pronta и подаръци от Metaxa. Музиката и атмосферата повлияха настроението в залата да е приповдигнато, а всяка от претендентките за титлата обра овациите на публиката.
Награди:
Lady Universe 2018 – Alisa Miskovska, Baltic States
1st runner up – Korea Yejee Shin, Korea
2nd runner up – Sara Linton, Jamaica
3rd runner up – Alina Matveleva, Latvia
4th runner up – Tyeshaa Hudson, USA
Lady Perfect Body – Viivi Oiva, Namibia
Lady Photogenic – Natalia Levenets, Ukraine
Lady National Costume – Sara Linton, Jamaica
Lady Best Evening Gown – Alina Matveleva, Latvia
Best Talent – Yuleyana Hristova, Bulgaria
Lady Friendship – Haruna Gyotoku, Japan
Lady Catwalk – Angela Jakimovska, Macedonia





Няма коментари:

Публикуване на коментар