Translate

понеделник, 8 октомври 2018 г.

Американци "луднаха" по най-скъпия български козунак


Вкусен ли е българския козунак за жителите на Ню Йорк реши да провери Alek Sandar в новата си песен и видео "Козунака". Идеята му хрумнала миналия Великден, когато се опитал да обясни на своите приятели в САЩ, какво представлява козунака на вкус и как се приготвя.
Видеото показва емблематичните места в Ню Йорк, където Alek черпи хората с козунак. Изключително колоритни, натурални и забавни - такива са реакциите на хората след като опитат от "Козунака" му. Видео премиерата е в понеделник 8-ми октомври,а кадрите акцентират върху хората от различни култури и страни заснети на "Тайм Скуеър", Сохо и на други места в "Манхатън".
За осъществяване на видеото един от проблемите е бил намирането на козунак. След доста търсене на определената бройка на молбата на Alek откликва един евреин. Собственикът на една от най-старите сладкарница в East Village поема поръчката и по традиционна българска рецепта изпълнява определената бройка. За всеки един козунак Alek плаща по 50 долара, но...
"Цената си заслужаваше, защото бяха наистина вкусни и хората ги харесаха още от първата хапка", обясни самият той.
Забавни и неочаквани ситуации по време на снимките никога не липсват, когато работиш с Alek споделя режисьорът на видеото Callum Reynolds-Gilmore. Сигурен съм, че зрителите ще видят Ню Йорк чрез това забавно видео с целия колорит, светлини и разнообразието на националности от хора. Снимали сме естествени реакции на хора, тук наистина всеки може да те изненада- гледайте това видео и ще имате страхотно настроение!
"Козунака" е по музика на Alek, аранжимента и бийта са негови и на Никола Томов. Те заедно работиха и за предишния хит на певеца "Хей Мами", който продължава да бъде в музикалните класации на родните музикални радиа и телевизии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар