Translate

сряда, 10 октомври 2018 г.

Най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот вече е с национално покритие


 „Нестле за Живей Активно!“ се превърна в специална онлайн платформа, която ще осигури разнообразни решения за подобряване на начина на живот на потребителите


През май тази година Нестле България обяви желанието си най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот - „Нестле за Живей Активно!“, да придобие национален мащаб и да достигне до всяко населено място в страната, като се превърне в онлайн платформа. Благодарение на кампанията от 2006 г. насам, посланието за ползите от повече движение и по-добра храна е достигнало директно до над 350 000 българи, а сегашните амбиции на „Нестле за Живей Активно!“ са да се превърне в пътеводител в света на балансираното хранене и активния начин на живот и да стане част от ежедневието на всеки.
Обновеният сайт на инициативата вече е онлайн, като е структуриран изцяло в полза на потребителите. Сърфирайки из платформата, те лесно ще открият полезни съвети и напътствия за това как могат да подобрят начина си на живот. За да достигне до максимално много хора и да им предложи разнообразни решения и съвети за спорт и балансирано хранене, „Нестле за Живей Активно!“ ще си партнира с над 100 институции, спортни клубове и федерации, експерти и известни личности. Съвместно с нутриционисти и диетолози компанията ще се фокусира върху балансирания начин на живот. Всички те ще помогнат на потребителите да откриват разнообразни решения и полезни съвети, свързани с балансираното хранене и спорта, като цялата информация ще е налична на онлайн платформата. Предвидена е специална секция, в която водещи експерти от света на спорта и храненето ще отговарят персонално на въпросите на потребителите. Благодарение на този елемент от сайта https://jiveiaktivno.bg/ потребителите ще могат да се допитат за съвет до посланиците на кампанията, сред които Тереза Маринова, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката и още много други.
„Щастливи сме, че успяхме да превърнем „Нестле за Живей Активно!“ в още по-мащабна инициатива. Сигурни сме, че този онлайн портал ще бъде от голяма полза за потребителите, като се надяваме, че там те ще откриват отговори на всичките си въпроси, ще научават нови и полезни съвети как да подобрят начина си на живот и ще се мотивират да се движат повече.“ сподели Емануел Артур, изпълнителен директор на Нестле България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар