Translate

събота, 13 октомври 2018 г.

Уникален апарат възвръща „Усещането за жена“


По думите на доц. Румен Димитров, началник на Клиника по обща и урогинекология в СБАЛАГ „Майчин дом“ и управител на МЦ Фемина - През последните няколко години време дамите придобиват все повече увереност да говорят за интимните си проблеми и доказват, че когато става въпрос за здраве няма място за притеснение и компромиси. Жените вече могат да потърсят професионална медицинска помощ, без да изпитват притеснения от болезнено лечение или тежка операция.
МЦ Фемина е първата клиника в България, която разполага с иновативния лазерен апарат Fotona SP Dynamis, който възвръща „Усещането за жена“. Fotona е лазерна апаратура от ново поколение, действа на фототермален принцип. предлага неинвазивно безболезнено, бързо и високо ефективно лечение на едни от най-често срещаните гинекологични проблеми при жената, които освен здравни, могат да нанесат и емоционални проблеми на съвременната дама. Терапиите, които иновативният апарат предлага, лекуват проблеми като вагинална атрофия, синдром на вагинална релаксация, стрес-инконтиненция, генитален пролапс, диспареуния (болезнен полов акт). Лазерът позволява извършването и на други естетични манипулации като отстраняване на кондиломи, пигментации и други.
Неинвазивният метод предоставя възможност за отстраняване и лечение на редица интимни проблеми без разрези и болка, в повечето случаи дори без анестезия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар