Translate

петък, 12 октомври 2018 г.

Всички нови работни възможности в областта на медицината на едно място!


Най-лесният начин да намерите нови работни предложения

Ново издание на изложението за работа, посветено на здравните работници, ще се проведе през октомври тази година в България. Медицинските специалисти могат да влязат в контакт с някои от най-големите компании за набиране на персонал от цяла Европа. Събитията ще се проведат на 13-и октомври в Пловдив, в Ramada Plovdiv Trimontium и на 14-и октомври в София, в Ramada Sofia City Center.
Кариери в Бяло има дълъг опит в организирането на изложения, посветени на медицинските специалисти. Предвид огромната обратна връзка, получена досега от кандидатите, ние се стремим да разширим усилията си за свързване на медицинските работници с подходящите работодатели.
Лекари специалисти, лекари специализанти, лекари дентална медицина, общопрактикуващи лекари, физиотерапевти, фармацевти, медицински сестри и други здравни работници биха могли допълнително да развият кариерата си в страни като Германия, Франция, Швеция, Дания, Норвегия и Финландия.
Първото от двете Медицински работни изложения ще се проведе в събота, 13-и октомври, в Ramada Plovdiv Trimontium, между 10:00 и 16:00 часа в град Пловдив. Следващото ще отвори вратите си на 14-и октомври в хотел Ramada Sofia City Center в град София. Кандидатите не трябва да се притесняват за каквито и да било такси, тъй като входът е свободен.
Съветваме кандидатите да носят своята автобиография с тях, за да кандидатстват за най-добрите работни оферти. Повече информация за изложенията на Кариери в Бяло и за фирмите за подбор на персонал, които ще присъстват, можете да намерите на www.careersinwhite.com/fairs

Няма коментари:

Публикуване на коментар