Translate

сряда, 31 октомври 2018 г.

Новият филм на Стефан Командарев, купен „на зелено“


„В кръг“ (Rounds) е заглавието на втория филм от планираната трилогия, а очакванията на гилдията и зрителите стават все по-големи

Един от най-големите световни филмови разпространители „Бета Синема“, закупи правата за новия филм на Стефан Командарев „на зелено“, още преди филмът да бъде заснет. Новият проект със заглавие „В кръг“ е част от трилогията, която режисьорът планира. Първата част с името „Посоки“, която българските зрителите видяха в началото на годината, не само представи силен сюжет и добра актьорска игра, но и пожъна сериозен успех както в България, така и по света. Сега Командарев ще продължи с „разказването“ на привидно различни истории, обединени от ключов мотив, но в центъра на събитията ще бъдат патрулките и събитията в нощна София.  
„Това е голямо признание за мен и екипа, както и голяма отговорност. Когато подпишеш такъв договор, очакванията, които така или иначе са големи след успеха на „Посоки“, неминуемо се вдигат. Парите от продажбата инвестираме във филма, защото средствата за неговата реализация са минимални - всяко подобно финансиране е от голяма помощ“, споделя той.
Първите няколко снимачни нощи на „В кръг“ вече стартираха, като в лентата ще видим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др. Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“.
Снимачният процес ще продължи до март месец 2019-а година с прекъсвания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар