Translate

петък, 12 октомври 2018 г.

Открити уроци по суинг на съботното „Best of swing“ пре-парти в НДК


Всички закупили билети за големия концерт на 5 декември ще се възползват от специални предложения

Специално Best of swing” пре-парти ще подгрее всички почитатели на суинга, тази събота (13 октомври) от 19:00 часа в зала 42 в НДК.
Събитието предхожда големия концерт „Best of swing“ на Swing Dance Orchestra, с който ще бъде дадено началото на 32-рото издание на Новогодишния музикален фестивал - НМФ.
В партито на 13 октомври ще се включи и формацията Swing Society, които ще проведат открит урок по суинг танци. С много музика, настроение и подбрани изпълнения на Swing Dance Orchestra, посетителите ще бъдат отведени на ретро пътуване към времето в Америка от 30-те години на миналия век.  
Билети за пре-партито могат да бъдат закупени на място в деня на събитието от  18.30 до 20.30 часа,  както и на касите на Билетен център – НДК от 11 октомври.
За всички закупили билет за големия концерт на 5 декември входът за партито ще бъде без допълнително заплащане /срещу показване на билет и касов бон/, а за посетилите пре-партито, цената на билет за концерта на 5 декември е 15 лв., който могат да закупят на място на входа на  зала 42 в деня на партито или на касата на Билетен център – НДК при предоставяне на билет и касовата бележка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар