Translate

вторник, 23 октомври 2018 г.

Рилският манастир става 4-звездна дестинация


Рилец Резорт & СПА с номинация от Балкански награди


Една от емблемите на България, привличаща туристи от цял свят - Рилският манастир, се превръща в 4-звездна дестинация с новия комплекс "Рилец Резорт & СПА", номиниран от Балканските награди за туристическа индустрия. Златните статуетки ще бъдат връчени в началото на декември в София.
Комплексът е номиниран в категория Нова дестинация за 2018 г. – с отлични условия за СПА, конферентен, културен туризъм в близост до Рилския манастир, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Рилец Резорт & СПА 4
* е напълно реновиран, луксозен хотел, разположен в Национален парк „Рила“. Той е единственият 4-звезден комплекс в този защитен от Юнеско природен парк, разполагащ с модерен, свеж и удобен дизайн, и предлагащ индивидуално обслужване и сърдечно гостоприемство.
Непосредствената близост до „Рилския манастир”, екопътеката пресичаща река Рила, която минава недалеч от хотела, осигуряват на гостите възможност да се насладят на девствената природа в района. Само на няколко минути се намират редица исторически места като гробницата на св. Иван Рилски, пътят на поклонниците и постницата на свети Лука.
Изключителните СПА и УЕЛНЕС съоръжения и високото качество на услугите, осигуряват
пълноценно възстановяване и забележително преживяване за ума, тялото и душата. Ведрината и спокойствието, излъчвани от околната среда презареждат с нова енергия.
Всяка една от общо 76-те стаи и апартаменти в Рилец Резорт & Спа 4* съчетават елегантност, стил и лукс. 
В Рилец Резорт & СПА 4* се организират и различни събития -  конференции, тиймбилдинг, гала вечери, и сватби.



Няма коментари:

Публикуване на коментар