Translate

понеделник, 3 септември 2018 г.

LG разширява линията си LG SIGNATURE с нови продукти, акцентирайки върху винарска изба


Към първото разширение на LG SIGNATURE от основаването й през 2016 се
присъединяват още сушилня и хладилник.

Изключителната винарска изба на LG SIGNATURE може да събира 65 бутилки в своята елегантна метална рамка и да разполага с редица иновативни технологии като Multi Temperature Control, който създава перфектните условия за складиране на различни видове вина. Хладилникът под формата на шкаф притежава Automatic Lift – функция, която позволява лесен достъп до вината, които се намират вътре само с натискане на бутон. Можете да използвате гласово разпознаване, за да отворите вратата или да включите вградената вътре лампа, за да видите с какво разполагате през затъмненото стъкло, спестявайки енергия и излишното излагане на слънчева светлина.
Висококачествена сушилня за дрехи ще се присъедини към LG SIGNATURE за първи път тази година. Продуктът с капацитет от 10 кг може сама да измери количеството пране, което се намира в барабана и сама да избере подходящата настройка без да е нужна намеса от потребителя. Функцията за бързо сушене е допълнена от подобрената Condenser Automatic Cleansing System, която използва течаща вода, за да почисти ако има натрупване на влакна, позволявайки на сушилнята да работи последователно при максимална ефективност.
Новият LG SIGNATURE хладилник с фризер може да се похвали с подобрени функции включващи Automatic Lift, която повдига шкафовете в него на нивото на очите, за по-лесен достъп до поставените в него продукти. Подобрената функция Auto Door Open усеща, когато до нея се приближи човек и автоматично отваря вратата си двойно по-широко от преди, което е огромно удобство, когато ръцете на някого са заети с продукти. 
За да подчертае естетичността и подобрената технология, LG SIGNATURE си партнира с Джеймс Съклинг, важна фигура в международната винарска общност, чиито оценки са много четени и уважавани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар