Translate

сряда, 12 септември 2018 г.

Стартира Chivas Venture 2019 - глобалния конкурс, който за 5-и пореден сезон предоставя безвъзмездно финансиране

Конкурсът за $1 млн на Chivas ще търси социални проекти, които съчетават смислената цел и печалбата


Chivas Venture осигурява международна платформа, предназначена за иновативни предприятия, които чрез своите бизнес практики спомагат за решаването на редица социални и екологични проблеми. Всеки желаещ може да кандидатства и да попълни своята заявка за участие в надпреварата. От началото на състезанието през 2014 г., организациите, подкрепяни от Chivas Venture, са допринесли за по-добър живот на повече от 1 милион души в над 40 страни на шест континента.
Точно както Chivas Regal обединява малцовите и зърнените уискита, за да създаде своя всепризнат Blended Scotch, така и Chivas Venture подава ръка на предприемачите, които съчетават умело желанието за печалба с волята да променят света към по-добро. Вярата в съчетаването на амбицията с щедростта и в използването на успеха за всеобщо благо се внушава още през 19 век, когато братята Джеймс и Джон Чивас основават Chivas Regal. Днес тази философия е запазена жива не само чрез уискито, но и чрез множество инициативи, една от които е и Chivas Venture.
Този сезон кампанията в България ще премине под знака на силата на човешката воля и желанието за промяна като противовес на всеобщото мрънкане. Конкурсът търси активните, можещите и мислещите, онези, които действат в името на всички нас. Основен инструмент на кампанията е въздействащо видео, което представя първата ария, посветена на социалните предприемачи – възпяти с музиката от операта „Кармен“ на Жорж Бизе. Гласовете са на световно известни български оперни певци, а главните роли в клипа се изпълняват от самите социални предприемачи, участвали в предишни издания на Chivas Venture България.
Видеото може да видите на https://www.youtube.com/watch?v=MZsTfsJb8gQ


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар