Translate

събота, 22 септември 2018 г.

Уникалните стари занаяти на фокус в Строителните Оскари


Международно жури оценява участниците в LUXURY Property AWARDS 2018

Художественото коване е сред отличителните белези в интериора и екстериора на луксозното строителство не само в България, но и по света, сочи международното жури на Осмото издание на престижните награди  LUXURY Property AWARDS 2018. Наградите ще бъдат връчени в столицата, през октомври.
Обработката на метал и коването на желязо е един от най старите занаяти в историята на човечеството, а изделията от ковано желязо са доказали своята функционалност и непреходност в модата, допълват организаторите на събитието - VIP Communication
Сред номинираните в конкурса е фирма "Айрън Брадър" - с над 15 годишен опит в художественото коване, с изработка на уникални и неповторими изделия от ръчно ковано желязо, като полилеи, фенери, парапети, врати и други продукти за интериора и екстериора, които изглеждат модерно и в същото време създават чувство на уют. Изделия са без аналог в България и със своята красота и функционалност внасят допълнителен стил и класа в дома,офиса, хотела, заведението или градината. "Нека заедно да създадем един наистина висококачествен проект на всичко онова, което е в мечтите ви", споделят "Айрън Брадър".  
Сред номинираните е и община Шумен, която изгради модерна многофункционална спортна зала. Като архитектура и функционалност „Арена Шумен“ е може би най-добра след столичната, категорични са изпълнителите на проекта. 
Чуждестранни експерти ще оценяват и тази година кандидатите за Стротелните Оскари. Председател на журито е  мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия.
Конкурсът, организиран за осма поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво. Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски
комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.
Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори. Малки и големи общини ще бъдат отличени за техните благоустройствени проекти.
Събитието ще популяризира и инициативата на организаторите за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар