Translate

неделя, 23 септември 2018 г.

Теленор стартира платената си стажантска програма за трета година


Hub by Telenor предлага платен едногодишен стаж в компанията. Приетите стажанти ще имат възможността да натрупат професионален опит в сферата на телекомуникациите и да работят по реални проекти.
Програмата е насочена към любопитни млади хора, които имат интерес към мобилните и дигитални технологии и владеят английски език на високо ниво. Стажантската програма е отворена за студенти последна година или завършили образованието си в последната година бакалаври и магистри.
Компанията търси стажанти в отделите Финанси, Технологии, Дигитални услуги и Маркетинг, като сред десетте отворени позиции са “Потребителски маркетинг”, “Разработка на софтуер”, “Кредитен риск”, “Дигитален дизайн” и други. Избраните кандидати ще бъдат част от екипи, които работят по ключови проекти в изброените области.
Желаещите да участват могат да кандидатстват за конкретна позиция на http://www.telenor.bg/bg/careers/youth-vacancies, като изпратят креативна автобиография до 4 октомври 2018 г. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю, като част от програмата ще бъдат десет от тях.
Участниците в програмата ще стартират стажа си в Теленор в началото на ноември 2018 г. Като част от компанията, те ще работят на пълен работен ден, срещу мотивиращо финансово възнаграждение. В рамките на една година те ще могат да работят и да се учат от международен екип от експерти в отворена и мотивираща работна среда. След края на програмата, стажантите, които са се представили добре, може да получат предложение за постоянна работа в Теленор.
Подробна информация за стажантската програма Hub by Telenor и описание на конкретните задължения и изисквания към кандидатите за всяка позиция са публикувани в интернет страницата на оператора www.telenor.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар