Translate

вторник, 18 септември 2018 г.

Привличане на любовта с... бяла магия


Любовните проблеми тревожат много хора, откакто свят светува. Затова някои жени и мъже прибягват до помощта на гадатели, баячки, ходжи, магове, заклинатели и др., без да знаят дали пожеланата от тях магия ще подейства, или не са попаднали на шарлатани, които вместо да помогнат, могат да им навредят.
Най-новата книга „Основи на чародейството. Практическо ръководство за бяла магия, привличане на любов и благосъстояние“, с автор Астра Луна, с логото на издателство „Милениум“ е полезно и интересно четиво, което ще ви улесни в търсенето на половинка и ще облекчи терзанията ви, ако в настоящата ви връзка има проблеми.
Изданието  се състои от над 70 любовни рецепти, които всеки човек може да приготви в домашни условия.
От книгата ще научите и какво е бяла магия; как да я използвате в ежедневието си; как да си направите специален магически олтар, пред който да извършвате своите ритуали; с какви заклинания да привлечете любовта; как да накарате някого да се влюби във вас; как да си направите любовен талисман; как да задържите любимия човек; как да си направите магическо масло, с което да изпълнявате своите чародейства; как различните билки, цветя, камъни и свещи се отразяват на ритуалите за любов.
Но, да не забравяме, че по българските земи от векове се изпълняват ритуали за любов и привличане? И че те са силно свързани с фолклора, а корените им стигат чак до началото на времето?
Книгата за първи път събира и представя на българските читатели древните и мистериозни обичаи на славяните, прабългарите и циганите, които освен лесни, са и изключително ефективни. Изисква се само желание, концентрация и… останалото ще откриете сами.

Няма коментари:

Публикуване на коментар