Translate

неделя, 16 септември 2018 г.

Булка се отказа от цветя заради „Локомат за България”


С 2000 лв. младото семейство подкрепя каузата на д-р Анелия Хохваратер от Виена

Галя и Владо от Бургас застанаха  зад каузата “Локомат за България”. Младоженците подкрепиха дарителската кампания на д-р Анелия Хохвартер от Виена като дариха 2000 лв. Парите са събрани от гостите на сватбата, които вместо да подарят цветя на красивата булка, събраха средства и ги внесоха по сметката на „Локомат за България”. Сватбата беше в края на август тази година.
С този благороден жест младоженците изразиха съчувствие и загриженост към съдбата на хилядите нуждаещи се в България от рехабилитация с медицинския робот . Защото те и техните близки и приятели, макар че са здрави, знаят, че човек не може да е истински щастлив, ако има край тях хора, които страдат и имат нужда от помощ и подкрепа.
Д-р Анелия Хохвартер бе трогната от жеста на Галя и Владо, които не познава лично, но ги поздрави с прочувствени думи: „Когато един съвместен път започне с такава раздаваща се емоция,вратата е отворена и е направено място за много съвместно щастие!. Надявам се,  че и други ще последват примера ви!
Кампанията „Локомат за България” продължава:
Дарителска сметка: Анелия Петрова Хохвартер „Локомат за България“
IBAN: BG60 UNCR 7000 1522 7289 49 (в Евро)
IBAN: BG65 UNCR 7000 1522 7289 56 (в лева)
BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Няма коментари:

Публикуване на коментар