Translate

понеделник, 10 септември 2018 г.

38 отбора взеха участие в първия нощен волейболен турнир във Варна


Стефан Иванов и Георги Ботев вдигнаха купата на Volleyball Night League

38 отбора се включиха в първия по рода си турнир по плажен волейбол Volleyball Night League, организиран от Евгени Иванов – Пушката и Нестле за Живей Активно! с подкрепата на Община Варна, Българска федерация по волейбол и ЕКОПАК България. Стефан Иванов и Георги Ботев, които играха в отбора с шеговито име „Туршия“, грабнаха трофея след напрегнат финал с Димитър Василев и Стефани Кьосева от отбор „Спанак“.
„Това беше едно изключително преживяване за мен и участниците и се радвам, че има толкова голям интерес към нетрадиционния нощен формат. Всички отбори показаха завидно майсторство, ентусиазъм и спортсменска игра. За пореден път се убедих, че Варна е столицата на волейбола в България“, коментира Евгени Иванов – Пушката.
Волейболният ас посрещна всички участници и гости при волейболните игрища на плажа в Аспарухово и даде началото на спортното състезание. Мачовете се играха на директна елиминация и отборите показаха своите най-добри качества с много спортен ентусиазъм и хъс. За спортсменската игра на всеки участник следяха професионални съдии, които се погрижиха всеки мач да бъде изигран по правилата и да няма спорни моменти, а Евгени Иванов – Пушката коментира всеки интересен момент, за да може присъстващите да подкрепят своите фаворити. Победителите в нощния турнир получиха не само медали, но и билети за мачове от Световното първенство по волейбол, което ще се проведе във Варна и София през тази година.
Организаторите се бяха погрижили за доброто настроение на всички присъстващи като бяха предвидили много изненади, музика и добро настроение. Волейболният турнир продължи до късните часове на нощта, а всички варненци и гости на града се заредиха с много позитивна енергия. Volleyball Night League обещава да се превърне в традиция и младите да споделят активни моменти с приятели на плажа и през следващото лято.

Няма коментари:

Публикуване на коментар