Translate

неделя, 16 септември 2018 г.

24KITCHEN - Рецептите на Бил: Нотинг Хил


Четвъртък от 13:00
Премиера на 20 септември 2018

С типичния си безгрижен стил, австралийският готвач и ресторантьор Бил Грейнджър приготвя храна за цялото семейство, доказвайки, че не е необходимо да се жертва вкуса, за да се спести време.
Бил Грейнджър винаги е вярвал в нагласата към храната и в това, че тя трябва да се приготвя без напрежение. С лежерния си начин на готвене Бил показва не само как можем да не губим вкуса за сметка на времето, но и как можем да се храним добре в ежедневието си. След като се мести заедно със семейството си от Сидни, за да стане част от растящата и изпълнена с живот кулинарна среда на Лондон, Бил отваря четвъртия си ресторант в столицата на Великобритания, в сърцето на Нотинг Хил.
С любов към новите продукти и готвенето с тях, Бил е вдъхновен от широкото разнообразие от хора, които приготвят храна от цял свят по лондонските пазари за улична храна. Натрупаното вдъхновение Бил използва, готвейки у дома. В това завладяващо предаване, фокусирано върху начина, по който се храним, Бил ще ни покаже, че само с няколко свежи съставки и малко вдъхновение животът на всеки може да стане по-лесен и вкусен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар