Translate

вторник, 21 август 2018 г.

Мусала Софт е „Най-добър доставчик на софтуерни услуги за телеком сектора в Югоизточна Европа“ според британското списание TMT News


Британското водещо специализирано издание за технологии, медии и телекоми - TMT News обяви победителите в годишната класация Telecoms Awards 2018. Мусала Софт е отличена като „Най-добър доставчик на софтуерни услуги за телеком сектора за Югоизточна Европа“ и спечели приз за „Отлично качество на услугите за 2018 г.“.
„Щастливи сме да получим наградата на TMT magazine за услугите ни в телеком сектора.  Вече повече от 10 години, Мусала Софт е предпочитан доставчик за местни и мултинационални водещи телеком оператори, благодарение на експертизата ни както в BSS областта, така и в иновативните телеком продукти и услуги, които са от стратегическо значение за всеки телеком оператор. Високите стандарти за качество и комплексните решения, които предоставяме са ежедневно предизвикателство и се радваме, че резултатите ни са високо оценени както от нашите клиенти, така и от елитното издание“, сподели Люба Илиева, Директор качество и телеком решения в Мусала Софт.
Класацията The Telecoms Awards 2018 отличава бизнесите с най-добра репутация в динамично разрастващия се телеком сектор; от малки фирми и  предприемачи до големи международни корпорации, които разчитат на телекомуникациите за своя успех. Всички компании, селектирани като лидери в тази област, са публикувани на сайта на списанието: https://www.tmt-magazine.com/2018-telecoms-awards-2018 
Класацията се организира за трета поредна година и има за цел да представи най-прогресивните компании в телеком сектора в Европа.
В коментар по повод тазгодишното издание на наградите и компаниите победители, Лора Хънтър, координатор на проекта заяви: „Чрез нашата елитна програма за признание, ние популяризираме успеха на най-добрите компании в сектора и отличаваме бизнеси и индивидуални начинания, които определяме като изключителни в постигането на целта да свържат света чрез телекомуникациите. Гордея се с постиженията на победителите и им пожелаваме късмет и още по-големи успехи в бъдеще“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар