Translate

вторник, 21 август 2018 г.

Варна посреща световната купа по волейбол с подкрепата на LIDL


Първото в България турне на оригиналния трофей се реализира благодарение на Лидл България като официален партньор на Българската федерация по волейбол

Световната купа по волейбол гостува във Варна като част от националното турне на трофея, което се провежда с подкрепата на Лидл България. Всички фенове на волейбола в морската столица можаха да се докоснат до най-желаната световна волейболна купа по време на празника на града, който се чества на 15 август. В специално изграден шампионски корнер на входа на Морската градина най-запалените привърженици на волейбола имаха възможността да се снимат до оригиналния трофей на Световната купа. По време на събитието, организаторите зарадваха всички фенове и с много забавления, игри и активности за популяризиране на спорта и пълноценния живот.
В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол официално обявиха продължаване на партньорството си, което тази година се провежда под мотото “Националната селекция, с която се гордеем“, с подкрепата на селекцията „Родна стряха“ – висококачествени продукти само от български производители. През 2018 г., освен партньор на националите по време на Световното първенство по волейбол и Волейболната лига на нациите, търговската верига е и официален партньор на първото в България турне на оригиналния трофей, за който ще се борят най-добрите волейболни отбори на Световното първенство за мъже 2018.
В рамките на националното турне, световната купа по волейбол ще бъде представена на различни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе през цялото лято, както и по време на мачовете на Световното първенства по волейбол в България през септември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар