Translate

вторник, 21 август 2018 г.

Разширената аудио линия на LG – XBOOM ще заеме централна роля по време на IFA 2018


С 35% световен пазарен дял в миникомпонентните и всичко-в-едно продукти, XBOOM на LG е определен като основна сила в новите категории



По време на IFA 2018 в Берлин, LG Electronics (LG) ще представи разширената си серия аудио продукти XBOOM, които в допълнение към миникомпонентните и продуктите „всичко-в-едно“, вече включват и XBOOM Go преносими Bluetooth говорители и XBOOM AI ThinQ интелигенти говорители. Името на XBOOM винаги е олицетворявало мощният звук в празнична среда, което допринесе за неговия 35% - ов световен пазарен дял сред миникомпонентните и всичко-в-едно аудио категории.
Навръх 60-тата си годишнина, LG води агресивно своята аудио стратегия като първо и преди всичко се фокусира върху качеството на звука, инвестирайки много в широк спектър от R&D инициативи. Едно от тези усилия е партньорството с Meridian Audio, чиято технология е имплементирана в продуктите LG XBOOM. Като компания, която стои зад първия в света дигитален активен високоговорител и първият в индустрията компактен дискплейър с качество на записите като на аудиофайл, Meridian изигра основна роля в разработването и внедряването на революционни аудио технологии като Master Quality Authenticated (MQA) и също служи като екслузивна марка в света на автомобилостроенето за производители като LandRover, McLaren и Jaguar.
Миникомпонентният XBOOM (модел CK99) и всичко-в-едно (модел OK99) са любими на потребителите заради доброто звукоизвличане започващо от 1800 вата и стигащо до 5000 за оживена парти атмосфера. Pro DJ Wheel позволява на всеки да стане DJ с креативната функция за смесване и забавните светлинни ефекти.  Караоке феновете могат да премахнат вокала на почти всяка песен, да регулират с Voice Canceller и Key Changer докато Grab & Move на LG OK99 води определението за „преносима аудио система“ до съвсем друго ниво.
Добавянето на XBOOM Go (модели PK3/PK5/PK7) позволява на още повече любители на музиката да се насладят на предимствата от аудио експертите на LG. XBOOM Go обединява наследствената от марката мощност на звука с парти забавлението и е проектирано да очарова слушателите както с несравнимо качество, така и с удобство за потребителите. С подобрената аудио технология Meridian, говорителите на XBOOM Go предлагат ясни височини и подобрен бас също и изключително мощен и точен звук въпреки техните компактни размери.
XBOOM Go е и първият безжичен говорител, който поддържа aptX™ HD от Qualcomm за невероятно 24bit/576kbps стрийминг видео с висока резолюция, коeто удовлетворява взискателните ентусиасти, за да не загубят доверие в Bluetooth. LG беше първата компания, която включи aptX HD в смартфон от серията G5 като подобрената аудио технология е дори използвана и днес в LG G7 ThinQ. Моделите на XBOOM Go също разполагат и с многоцветно Mood осветление, както и Grab-N-Go и X-grip за максимална преносимост и стабилност. Дългият живот на батерията и устойчивостта спрямо различни дразнители като водата правят говорителите на XBOOM Go идеални за дейности на открито.
Говорителите LG XBOOM AI ThinQ намиращи се в модел WK7 и модел WK9, които разполагат и с Google асистенция, за да помогнат на потребителите да постигнат желаното само с глас. За разлика от други говорители с изкуствен интелект, качеството на звука от LG XBOOM AI ThinQ не е на заден план. Партньорството на LG с Meridian носи пълния потенциал от аудио експертността на двете компании, осигурявайки висококачествен звук, прецизни вокали и точен бас. Безжичното High Resolution Audio в LG XBOOM AI ThinQ може успешно да възпроизвежда звуци, които са били записани в студиото. LG си сътрудничи и с Google, за да интегрира Google Асистента директно в самия продукт, позволявайки WK7 и WK9 да контролират останалите домашни LG устройства, които също го притежават и са съвместими с LG ThinQ. Говорителят на XBOOM AI ThinQ - WK7, който в момента започва да се предлага на ключовите пазари, ще бъде допълнен от WK9 с неговия 8-инчов смарт дисплей за по-богато интерактивно преживяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар