Translate

сряда, 29 август 2018 г.

България е в Топ 3 в света с морска ледена пързалка и със СПА на брега


Най-мащабният форум за развитието на морския регион отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие. Събитието се състоя в царската градина на луксозния комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци.  
Фокусът на Морските Оскари бе поставен върху професионализма и качеството на морските услуги, иновативните проекти на бизнеса и социалните дейности в региона. Партньорите на конкурса отчитат, че родното Черноморие далеч не е само алкохолен туризъм и шумни курорти, оценките на чуждите туристи за морските ни хотели са все по-високи, а разнообразието на туристическите продукти отговаря на изискването както на високобюджетните, така и на нискобюджетните гости на Черноморието.  
Водещи на събитието бяха доайенът на Варна - журналистът, артист и поет Кирил Аспарухов и журналистката и пи ар Патриция Кирилова, управляващ съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън.
В празничната програма гостите аплодираха звездата от "Черешката на тортата" Галиана Арсова, музикалната сензация и носителка на Гранд При от фестивалите в Германия и Италия София Иванова и струнно трио МАГНИФИКА. 
Сред специални гости на събитието бяха директорът на дирекция Туризъм в община Варна - Младен Стоянов, Едуард Аветисян - собственик на луксозния комплекс Аргищ Партез, Максим Секов - управител на луксозния комплекс Терма Палас в Кранево, Йордан Куванджиев - изпълнителен директор на мащабния проект GREEN LIFE в Созопол, завърналата се от Монако единствена българка, носителка на почетния медал на кметството в кралството - мисис България Ана Ивановаи мн. други.

Наградите връчваха партньорите на престижното събитие - президентът на Варненска търговско-индустриална камара Иван Табаков, главният секретар на Варненската Туристическа камара - Севдалина Чакърова, главният секретар на Ротари Клуб Самоков - Петрун Вардаров, директорът на Алианс Франсез Варна - Милена Ангелова, както и председателят на варненския клон на Българската Хотелиерска и Ресторантьорска асоциация Павлин Косев. Награди връчваха също мадийните партньори на събитието и управляващият съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън - Дончо Георгиев.
Социално измерение на събитието отново бе свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.




Няма коментари:

Публикуване на коментар