Translate

вторник, 21 август 2018 г.

Над 35 хиляди кандидати за LIDL награди само за две седмици


33 късметлии сред всички регистрирани през август ще спечелят Lidl ваучер на стойност 3000 лв.

Над 35 хиляди клиенти на Lidl са се регистрирали до сега в августовското предизвикателство на веригата. До края на месеца всички желаещи ще могат да се включат в поредната изненада за всички потребители на веригата, а 33 късметлии от всички регистрирани през август ще получат Lidl ваучери, всеки на стойност 3000 лв. С тях клиентите на веригата ще могат да пазаруват във всички филиали в страната до 31.08.2020 г.
Ваучерите могат да бъдат използвани многократно за закупуване на Lidl продукти до изчерпване на сумата. Всички желаещи да се преборят за една от наградите трябва да пазаруват в магазините на веригата в страната за минимум 33 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/3000. Щастливците ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта.
Играта „Спечели 3000 лв. за пазар в Lidl“ продължава от 1 до 31 август 2018 г. В рамките на този период всеки желаещ може да участва неограничен брой пъти, но с различен касов бон. Всеки от участниците следва да запази касовата си бележка и да представи копие от нея при получаване на награда, в случай, че бъде изтеглен като победител.
Печелившите участници ще бъдат определени и анонсирани на 03.09.2018 г. Повече информация и пълните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000


Няма коментари:

Публикуване на коментар