Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

SEEN е първият вертикален тийн сериал, който Coca-Cola пуска в България


Епизодите вървят всяка седмица в петък и може да се гледат на MySparx/WOAH и на страницата на Coca-Cola във Facebook - https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/.
Сериалът показва в развитие отношенията на група приятели - Елла, Нина, Алекс и Джейк. Те са на 16 години и като всички на тази възраст живеят в мрежата. Животът, или поне по-важната част от него, според личния им мироглед, е това, което се случва докато споделят, обсъждат, преживяват, харесват или отричат в собствените си онлайн кръгове. Пишат съобщения за всичко и за всички. И, разбира се, получават Seen – проклятието на чата. Това усложнява нещата и променя отношенията вътре в групата. Защото в чата на техния живот Seen (видяно съобщение, но без отговор) означава много - пренебрежение, нежелание, нехаресване, несигурност, страх - все неприятни неща.
Сериалът SEEN е хит в Полша, Сърбия, Италия, Румъния и Унгария и тази година бе сред номинираните за надпреварата в категория „Медии” на филмовия фестивал в Кан от общо 2594 кандидатури.
Историите и героите на SEEN се следят не само от връстниците им, но и от техните родители. Защото SEEN е възможност да погледнат живота на децата си отблизо и без маски. Допълнително предимство за популярността на сериала е вертикалният формат на епизодите. Те са направени специално за мобилни устройства, за максимално добро изживяване.
Епизодите на SEEN вече може да се гледат и в Гърция, а от есента тръгват в Швейцария и Австрия.
Не е трудно да разбереш какви са днешните 16-годишни – просто влез в техния чат. Гледай SEEN на MySparx/WOAH всяка седмица в петък.
SEEN, епизод 1 може да гледате на https://youtu.be/UCDh1cxnWIk

Няма коментари:

Публикуване на коментар