Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

Sanofi - с най-много отличия, сред „Моите любими марки“, за здраве


Световният фармацевтичен лидер Sаnofi получи най-много награди в потребителската класация „Моите любими марки“ в категориите, свързани със здравето на българина. Общо четири продукта бяха отличени в класацията, в която през 2018 г. над 42 000 потребители подкрепиха предпочитаните от тях брандове.
NO-SPA и Magne B6 взеха приза за първо и второ място в категорията "Фармацевтични продукти“ и така дублираха миналогодишната си победа. При „Витамини и хранителни добавки“ второ и трето място бяха присъдени на Прополки и Magne B6 Лека нощ.
Всяка година чрез онлайн гласуване в 3 кръга българските потребители сами избират своите любими марки, разделени в над 30 категории. Потребителската класация е уникална с това, че е основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите. Тя не включва оценката на жури или покриването на специални пазарни критерии. По този начин "Любимите марки" представя не експертното, а потребителското мнение за бранда.
Михаела Пиерова, генерален мениджър “Продукти без лекарско предписание” на Sanofi за Централна и Югоизточна Европа, при получаването на наградата, сподели:
-Горди сме, че за поредна година потребителите показаха доверието си, отличавайки четири бранда на Sanofi с приза „Моите любими марки“. За нас е изключително важно да помагаме на българите да живеят здравословно и пълноценно. Приемаме тези челни места в класацията и като доказателство за високата ефективност на нашите продукти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар