Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

HP представи най-мощните базови работни станции в света


Новата HP Z линия предоставя несравнима производителност, възможност за надграждане и сигурност

HP Inc. представя най-мощните базови работни станции, предназначени за продуктови дизайнери, архитекти, творци, производители на оборудване, преподаватели, финансови специалисти и офис служители. Новите смели решения от серията HP Z подобряват производителността на работните процеси на професионалистите, водят до оптимизиране на разходите за електроенергия, без това да налага жертването на графична мощ, благодарение на сертифицирани софтуерни решения, както и предоставят възможностите за надграждане, безпроблемно изживяване и сигурност.
"Най-важната препоръка, която получаваме от творчески професионалисти и други потребители, които се нуждаят от мощно устройство, е необходимостта от още по-висока производителност на персоналните компютри, за да отговарят на техните нужди. Нашето ново портфолио от работни станции HP Z решава този проблем, като предоставя най-мощните базови работни станции на света“, коментира Гуен Кобъл, директор „Работни станции, тънки клиенти, търговски решения и смесена реалност“ за Европа, Близкия изток и Африка, HP Inc. "Комбинирайки изключителна графична производителност, гъвкави възможности за конфигуриране и интегрирани софтуерни решения в най-сигурните настолни работни станции в света, новата серия HP Z е проектирана да разгърне креативността, да постигне максимална производителност и да подобри работата за напред.”
Потребителите на работни станции се сблъскват с извънредно бързи промени в работните процеси, които изискват допълнителни хардуерни и технологични възможности, за да успяват да поддържат необходимия ритъм. Работните процеси стават все по-сложни, персонализирани и ограничени във времето. За да спазват сроковете, потребителите се нуждаят от системи, които могат да осигурят непрекъснати, бързи, безпроблемни и съобразени с новите изисквания решения, както и от надеждни работни станции, които могат да защитят данните и файловете им.
Новите базови HP работни станции HP Z2 Mini, HP Z2 Small Form Factor и HP Z2 Tower, както и версията HP EliteDesk 800 Workstation, са най-сигурните и лесно управляеми работни станции в света. Вградените HP решения за сигурност предоставят мощна защита от злонамерени заплахи с първия и единствен самовъзстановяващ се BIOS и уникален HP контролер. Потребителите получават сигурност чрез хардуерни решения, включително HP Sure Start Gen4 и HP Sure Run, които помагат да се поддържат критични процеси, дори ако злонамереният софтуер се опитва да ги спре. В допълнение HP Gen 2 Kit позволява лесното управление на множество устройства.
Потребителите вече могат да се свързват с Thunderbolt™ с всички работни станции HP Z2, проектирани да работят с 24/7 стандарти за бързи връзки на устройствата. Работните станции предлагат също така и широк набор от сертификати за най-популярните приложения. HP Performance Advisor е на разположение за оптимизиране на софтуера и драйверите, като потребителите могат да вградят процесори Intel® Xeon® и ECC памет за допълнителна надеждност. Възможностите за персонализиране, надграждане, повишаване на производителността, както и портове за вход/изход, правят работните станции HP Z надеждни да посрещнат предизвикателствата на бъдещето.
Днес потребителите на работни станции изискват засилена производителност, за да подобрят драстично работните процеси. Четвъртото поколение HP Z работни станции включва:
HP Z2 Mini G4 Workstation е най-мощната мини работна станция в света, която осигурява на потребителите производителност на следващо ниво в забележително малка опаковка (общ обем 2.7 литра). В сравнение с предишното поколение HP Z2 Mini, тя има два пъти повече графична мощност. Потребителите могат да изпитат и най-доброто визуално представяне от NVIDIA® Quadro® P600 или NVIDIA Quadro P1000 GPU. В допълнение, съществува опция за графика AMD Radeon Pro ™ WX4150. Безшумната HP Z2 Mini е и първата най-тиха мини работна станция в света.
Нейният зашеметяващ, гъвкав и компактен дизайн позволява на потребителите да я монтират под бюрото, зад дисплей или в шкаф - до 56 HP Z2 Mini работни станции могат да се съберат в стандартен 42U шкаф. С разнообразните си опции за вход и изход, при нужда от допълнителна периферна връзка и дисплеи, потребителите могат да конфигурират система за свързване със серийни портове, както и поддръжка на до шест дисплея. Иновативният дизайн и гъвкавост позволяват на потребителите да създават идеалните настройки, а за допълнителна надеждност, HP Z2 G4 Mini, единствената в света мини-работна станция с шест-ядрен процесор Intel® Xeon®, позволява на потребителите да я използват в критични условия с увереност.
HP Z2 Small Form Factor (SFF) G4 Workstation доставя 50% повече мощност на процесора от предишното поколение в точно същия супер компактен размер. Шест ядреният процесор осигурява значително увеличение на производителността, което прави HP Z2 SFF най-мощната Small Form Factor работна станция в света. HP Z2 SFF предлага възможност за персонализация от следващо ниво с разнообразни опции за вход и изход, които освобождават ценни PCIe слотове, като същевременно осигуряват за добавяне на стандартно или специализирано оборудване и дисплеи.
Като най-разпространения в света SFF потребителски персонален компютър, HP Z2 G4 SFF е идеалното хардуерно решение за персонализирани нужди. Тя е конфигурация с четири PCIe слота и двойни M.2 слота за памет. Възможността за разнообразни вход/изход опции позволява на потребителите да персонализират своите мрежови, входно/изходни или дисплей нужди, без да променят PCIe слотовете или да добавят външни адаптери. С подобна възможност за надграждане и повишаване на производителността, както и с разнообразни възможности за вграждане и инсталиране, Z2 SFF е подходящ за инженери и архитекти, продуктови дизайнери и производители на оборудване, и други потребители с необходимост от мощно устройство.
HP Z2 Tower G4 Workstation, най-мощната базова работна станция в света, е проектирана да се справи със сложни работни процеси като BIM и рендване, благодарение на Ultra 3D графична карта и най-новите процесори Intel® Core ™ или Intel® Xeon®. HP Z2 Tower е оборудван за работа със сложни 3D проекти с повече от 60% по-голяма графична мощност от предишното поколение. Благодарение на високите тактови честоти, потребителите могат да получат безупречна производителност, дори при най-тежки натоварвания.
Новият дизайн включва предни и задни греди с 13% по-малки от предишното поколение, които дават възможност на потребителите лесно да пренасят системата от едно място на друго. За повишаване на надеждността, HP Z2 Tower и SFF моделът предлагат иновативния прахов филтър на HP, който поддържа системата чиста, дори в пространства за масово производство или машинна среда. С двойните слотове M.2 за сторидж, потребителите могат да вградят допълнително пространство и имат опция за самокриптиращи драйвери, които да подсигурят определени IP адреси да не могат да бъдат достъпни.
За по-изискващите потребители на персонални компютри, които искат да подобрят производителността си, HP предлага работната станция HP EliteDesk 800. Като най-достъпния в света професионален сертифициран десктоп, той е идеален за потребители, които искат настолна работна станция с интегрирани ISV сертифицирани приложения.
Създаден за 2D/3D дизайн и проектиране, този настолен модел, одобрен от SolidWorks и AutoCAD, дава на потребителите непрекъсната и надеждна производителност, която не се достига при бизнес класа персонални компютри. Освен това е оптимизиран за водещите VR приложения, позволявайки на разработчиците на VR да създават съдържание с NVIDIA GeForce® GTX 1080. HP EliteDesk 800 включва специализирана поддръжка за работни станции и с широк обхват възможности за надграждане.
Цени и наличност
• HP Z2 Mini Workstation се очаква да бъде налична в Европа, Близкия изток и Африка през август с начална цена от 759 евро.
• Работната станция HP Z2 SFF се очаква да бъде налична в Eвропа, Близкия Изток и Африка през август с начална цена от 739 Евро.
• Работната станция HP Z2 Tower се очаква да бъде налична в Eвропа, Близкия Изток и Африка през август с начална цена от 769 Евро.
• Версията HP EliteDesk 800 работна станция вече е налична в Eвропа, Близкия Изток и Африка с начална цена от 699 Евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар