Translate

петък, 13 юли 2018 г.

Михаела Филева - програмист, DARA – художествена гимнастичка

DARA

С какво биха се занимавали изпълнителите в професионален план, ако не бяха успехите им в музикалния бизнес?
Това споделиха зад кулисите на любимото музикално турне Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA на концерта в Русе. 
Предвид актуалната тема за Световното първенство по футбол, разбира се, открихме и най-подходящите треньори, именно СкандаУ. Без капка съмнение Тото и Лъчо направиха разпределение на отбор, сформиран от изпълнителите на турнето, като те заемат треньорския пост, предвид че и двамата са бивши професионални футболисти. Точно в стил „световно първенство по футбол“ е и новото им парче „Хайвера“, чийто клип предстои да излезе скоро.
В крайно различна посока от музиката се ориентирала навремето и Михаела Филева – тя сподели, че обмисляла кариера в сферата на компютърните технологии. За разлика от нея TITA се изявявала като модел. Художествена гимнастика пък била мечтата на DARA, която освен артистични заложби, притежава и организационни умения от малка и понякога помагала на майка си в работата ѝ. Михаела Маринова сподели, че освен да пее, от време на време дублира и детски анимационни филми. Освен това не си представяла да е друго освен певица, но издаде, че медицината я привличала още от малка.
Малко известно е, че Pavell учи във военноморското училище „Никола Вапцаров“ и някой ден ще бъде лицензиран капитан, а неговата дуетна половинка Venci Venc’ има сериозни познания в маркетинга. Преди да стане известен Криско е бил помощник-барман на морето в миалното помещение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар