Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завърши своята морска обиколка в Бургас


Криско обикаля забележителности, на Михаела Филева й предстои концертно лято
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща на 1 септември


Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завърши своята морска обиколка в Бургас, където повече от 20 хиляди фенове се забавляваха с Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева, Искрата, 100 Кила и TITA.
До следващия концерт на 1 септември всеки ще се отдаде на заслужена почивка или време, посветено на работа.
Най-типичният турист от всички изпълнители се оказа Криско, който задължително обикаля всички забележителности и си купува магнитчета за спомен, когато пътува. Той издаде, че предстои нова песен, която всички ще могат да чуят на 15 септември – в деня на финалния концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София.
СкандаУ шеговито си пожелаха догодина да са толкова известни, че и в чужбина да не могат да си починат от феновете, които искат да се снимат с тях. Скоро излиза и видеото на новата им песен „Хайвера“, което е снимано в чужбина.
Концертно лято предстои за Михаела Филева – предстои й да пътува, за да чуе Depeche Mode, U2, Джъстин Тимбърлейк, Ед Шийран. На сцената на концерта в Бургас тя излезе с Искрата, с когото изпълниха и последния си хит.
DARA, която кипи от енергия на сцената, сподели, че за сметка на това обича да ходи на плаж, където се отдава на пълен релакс. Pavell си обещава да намери малко време за почивка, тъй като е зает с много предстоящи музикални проекти, които ще бъдат изненада за всички фенове. Venci Venc’ се старае да чете книга на плажа, но приятелите му рядко го оставят, готови за морски приключения. TITA обича да си похапва плодове, отдавайки се на почивка на плажа, както и Михаела Маринова, която не ходи без колонката си за музика.
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се завърне на 1 септември в Банско, а финалният концерт е на 15 септември в София, където ще има много музикални изненади.
Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар