Translate

петък, 13 юли 2018 г.

АвтоИконом печели престижна награда на Уебит


Всеки собственик на автомобил е наясно колко главоболия и време коства вкарването на колата в сервиз. Още по-трудно е когато не знаем какъв точно е проблема по автомобила ни, а също така нямаме идея към кой точно да се обърнем за помощ.
Именно заради това на българския пазар се появява услугата АвтоИконом. Така за пръв път всеки шофьори може безпроблемното да закара колата си на сервиз. И то без да напускат дома или офиса, а само натискайки 1 бутон в мобилно приложение. Насреща се отзовават професионални шофьори, които откарват колата до правилното място и изцяло поемат комуникацията с автомонтьорите. Оказва се, че тази услуга е изцяло от нов тип, не само за България, а в световен мащаб!
Още по-интересното е, че компанията предоставя мобилното си приложение АвтоИконом напълно безплатно. То работи за всички видове телефони и е в услуга на шофьорите, напомняйки им за изтичането на важните дати по автомобила. Голяма част от шофьорите пропускат да подновят навреме гражданската отговорност, каското или техническия преглед. Последното се оказва фатално в случай на ПТП, тъй като води до невалидни застраховки. За това много хора се радват на безплатни напомняния на до 3 автомобила, също така и за изтичането на тяхната шофьорска книжка.
Благодарение на тези нововъведения, АвтоИконом печели престижна награда в рамките на тазгодишния фестивал за иновации Уебит. От близо 150 иновативни компании от цял свят, родната компания успява да вземе отличие “Най-иновативна компания”, присъдена от жури от международни експерти. Основателите обещават да продължат напред с категоризирането на сервизите в България, като предоставят рейтинги за всеки от тях за качеството на услугите, които предоставят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар