понеделник, 9 юли 2018 г.

9-годишна варненка с Grand Prix от музикален фест в Италия


София Иванова обра първите места в 3 категории, канят я в Германия

Златното момиче на Варна - 9-годишната София Иванова, обра първите места в цели три категории от VIII-то издание на международния конкурс “Le Stelle di Garda" в Gardesano, Италия.  
Единствената българка в конкурса се яви в категории - флейта, поп и класическо пеене, журито безапелационно даде най-много гласове за нея и така тя  заслужи единственото "Grand Prix" на фестивала в Италия, съобщава ВИП Комюникейшън.
Очаровани от перфектното представяне на изключителния български талант, международното жури присъди още една награда за ангелогласната варненка - участие в международен фестивал във Франкфурт на Майн - Германия в края на месец юли т.г.
По време на гала-спектакъла София изпълни една от най-трудните арии на италиански и успя да спечели дори конкуренцията си. Всички в залата дълго скандираха името й, както и името на България, станали прави, бурно аплодирайки родния талант.
"Горда съм! Прибираме се в България, за да стартираме подготовка за представянето ми в Германия", споделя младата певица и музикант.

Няма коментари:

Публикуване на коментар