Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

Д-р Яир Галили - в София за 4 дни на всеки 2 месеца

Софийската клиника Епика и д-р Галили върнаха здравето и самочувствието на стотици сънародници, живеещи в Канада, САЩ и Западна Европа.Той практикува и в България вече 
8 г. уникален метод за лечение на разширени вени



Световните медицински издания и проучвания са категорични, че „Склеротерапия под ултразвуков контрол“ прави революция в лечението на коварното заболяване и неговите усложнения. Той е приложим с еднакво висок успех -над 96% и при най-тежките състояния, включително инвалидизация и невъзможност за движение.
Заради успехите на метода и неговото усъвършенстване в израелския институт, д-р Галили е чест гост-лектор на здравни конференции по съдови заболявания, диагностиката им и модерното лечение, което прилага.
В своите презентации той показва предимствата и успехите на метода (създаден от испанския доктор Хуан Кабрера през 1995 г), както и как редица кожни симптоми, язви и рани всъщност са резултат от венозни проблеми.
С над 50 000 успешни манипулации зад гърба си през 2010 г лекарят е поканен от Министерството на здравеопазването на България да представи метода и неговите предимства пред българските съдови специалисти. По време на визитата извършва и няколко процедури на пациенти и български колеги, които намират уменията на лекаря за изключителни, а методиката безупречна. Така д-р Галили е поканен при възможност да практикува и в България.
Процедурата заедно с прегледа трае не повече от 5 минути, няма никаква болка, анестезия или странични ефекти, пациентът става от леглото и се връща към обичайните си ангажименти или заминава обратно за мястото, от което е дошъл. Около три месеца по-късно идва на контролен преглед, за да се прецени дали лечението е завършено или има нужда от следваща манипулация. За около 50 % от пациентите, дори при много тежко начално състояние една инжекция се оказва напълно достатъчна. На разположение за споделяне на мнение са оставили контактите си много пациенти, готови с радост да споделят за собственото си лекуване.
Подробности, често задавани въпроси, записване за консултации - на сайта на софийската клиника МЦ Епика https://mc-epica.com/






Няма коментари:

Публикуване на коментар