Translate

понеделник, 23 юли 2018 г.

Над 30 хиляди участници само за две седмици в играта на Lidl - „Който пазарува, пътува!“


До края на юли всички пътешественици могат да се регистрират в играта и при късмет да сбъднат мечтата си с един от 100-те ваучери за пътуване в чужбина

Само за две седмици над 30 000 участници са регистрирали своите касови бележки в най-вълнуващото лятно предизвикателство на Лидл България „Който пазарува, пътува“. В началото на юли веригата анонсира игра, чрез която ще раздаде 100 ваучера, всеки на стойност 1000 лв., и така ще помогне на своите клиенти да реализират мечтано пътуване в чужбина. Всички желаещи да се включат в надпреварата все още имат възможността да го направят до 31 юли, включително. 100-те късметлии ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 1 август, сряда.
Ваучерите, които ще спечелят най-запалените пътешественици, ще им помогнат да покрият частично или напълно разходите за екскурзия до избрана от тях близка или по-далечна дестинация. Туристическа агенция ще им помага при планирането на преживяването и ще създаде за тях персонален туристически план, който да отговаря на техните изисквания и предпочитания. Те ще имат  свободата да изберат дестинацията, периода на пътуване, транспорта, настаняването, като сами решат дали де се вместят в стойността на спечеления ваучер или да доплатят, ако планираната екскурзия надвишава 1000 лв.  
За да спечелят ваучера за пътуване, желаещите е нужно да следват следните стъпки: да пазаруват в Lidl за минимум 20 лв.,  да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/travel  и да я запазят до тегленето на печелившите. Колкото повече бележки регистрира всеки един участник, толкова по-голям шанс има да се превърне в един от 100-те щастливи пътешественици.  
Играта „Който пазарува, пътува“ на Lidl продължава в периода от 2 до 31 юли 2018 г. За повече информация и пълните условия на играта: www.lidl.bg/travel.

Няма коментари:

Публикуване на коментар